Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Green Grey / Вперше українською

26 листопада у Києві відбудеться концерт-презентація українського рок-гурту Green Grey, на якому команда вперше за 15 років заспіває рідною мовою.

Як повідомили організатори концерту, днями гуртові Green Grey запропонували виступити на 20-річчі Морального кодексу в Москві, і заспівати одну пісню з репертуару групи. Вибір Green Grey одноголосно упав на єдину україномовну композицію Шукаю тебе.

"Green Grey – український гурт. Де б ми не жили і не творили, завжди будемо представляти єдину, рідну для нас країну – Україну!" - пояснює вибір пісні вокаліст колективу Мурік.

Але, перш ніж їхати до Москви на ювілейний концерт Морального кодексу і виступати на одній сцені із Земфірою, Юрієм Антоновим, Миколою Носковим, групою Звірі та іншими колективами, українські музиканти вирішили відіграти сольний концерт у Києві і вперше за 15 років заспівати українською мовою.

Концерт Green Grey відбудеться 26 листопада в київському арт-клубі 44. Початок о 22:00. Вартість квитка – 70 грн.

 Нагадаємо, що 2009 року глядачі телеканалу MTV-Україна назвали гурт Green Grey найкращим українським виконавцем-2009 (Best Ukrainian Act).


Корреспондент.net

 
 

Додав Nusya 10 листопада 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска