Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Танок На Майдані Конго Фагот - Моя зброя (2013 р.) 7.11 Mb
Танок На Майдані Конго Фідель (2013 р.) 6.27 Mb
Танок На Майдані Конго Та ти шо (2004) 5.51 Mb
Танок На Майдані Конго We Are The Champions (2004) 1.19 Mb
Танок На Майдані Конго Варіанти (by Сергій Жадан) 1,10 Mb
Танок На Майдані Конго Проїхали 10,40 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Танок На Майдані Конго / "С.П.А.М." запущений

 

Українська хіп-хоп група "Танок на майдані Конго" 1 грудня у столичному концерт-холі Crystal hall представила свою нову концертну програму, присвячену релізу подвійного альбому з вірусним "С.П.А.М.". Таким чином хлопці закликали фанатів вимкнути телевізори.
 

Як прокоментував лідер групи Фагот: "У якийсь момент я зрозумів, що мені не хочеться, щоб мені промивали мозок ще з телевізора. І захотілося донести цю ідею до людей".

Назва нової платівки музиканти розшифровують як "Система Програмування Альтернативного Мислення". До диску увійшло 16 пісень, створених на студії FPH (Fahot Production House). Серед них - спільні роботи, записані разом з Іваном Дорном ("Все по 8 грн"), російською співачкою Тетяною Зикіною ("Шторм"), групою У.Ер.А (ex-Убиті Репом, "Повний бак") і легендарної британської групою Apollo440 ("OdesaDubStep").

На презентацію нового студійника завітало чимало зіркових друзів і шанувальників творчості групи. Музиканти в свою чергу порадували фанів live виступом, під час якого виконали як пісні з нового альбому, так і по одній хітової композиції з кожного попереднього альбому.

Як і всі альбоми ТНМК, "С.П.А.М" складається з пісень, між якими знаходяться спеціальні інтермедії - скити. Цього разу скітмейкерамі стали:
- Талісман групи актор Ігор "Гоша" Арнаутов;
- Телеведучі Юрій Горбунов та Сніжана Єгорова;
- Музикознавець Сергій Коротков (RIP);
- Письменник Сергій Жадан;
- Гуморист Сергій Притула;
- Ігор Пелих (RIP)

Усередині диска є два подаруночка. Це блокнот з текстами пісень групи і знижкова картка ТНМК card.

Нагадаємо, попередній номерний альбом групи "Сила" вийшов рівно п'ять років тому. З тих пір ТНМК випускали тільки спеціальні проекти (Golden Hits. Vol#1 (2007), ReФорматЦія-2 (2008) та ReФорматЦія-2.2 (2009).

music.itop.net

 
 

Додав Nusya 03 грудня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска