Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний книжковий ярмарок «Медвін» / Книжковий Миколай 23-25 грудня 2010 р.

Який подарунок на Святого Миколая та Новий рік для дитини найкращий? Книжка! – стверджують організатори передноворічного Київського книжкового ярмарку «МЕДВІН: Книжковий Миколай», що відбудеться 23-25 грудня вже на відомому місці – в експоцентрі «Спортивний».

Зимовий «Медвін» повністю присвячений дітям, але не думайте, що ви не знайдете для себе чогось цікавого. Тому на цю книжкову виставку обов’язково ідіть усією сім’єю. Ви зможете не лише придбати дітям найкращі книжкові подарунки, а й запастися гарним настроєм на рік уперед. Новорічну казку для вас створюватимуть письменники, які крім звичних зустрічей з читачами перевтілюватимуться у Діда Мороза, Снігуроньку, і звичайно, Святого Миколая. Тільки не дивуйтеся, що їх буде багато, – гарного багато не буває!

Малюка можете сміливо залишати на майданчиках майстер-класів хоч на весь день. Хто бував на ярмарках «Медвіна», вже знайомий із величезною програмою майстер-класів: каліграфія, екслібрис, монотипії, 3D-листівки, створення абетки з солоного тіста тощо. До цього списку майстрів долучаться і нові, які навчать робити ляльки-мотанки та іграшки з бавовни. А спеціальними гостями будуть справжні майстри ялинкових прикрас – вони посвятять у свою справу дітлахів, які зможуть оздобити новорічні іграшки на свій смак.

Окрім цього, ви з дітьми долучитесь і до стародавніх традицій відмічання Різдвяних свят (співання щедрівок та водіння Коляди). Після цього ваші чада зможуть і вас з рідними порадувати вивченими щедрівками та колядками вже вдома.

Отже, завітайте в гості до «Книжкового Миколая» — пориньте разом дітлахами в світ казок, чарів та мрій. І не забудьте запастись найкращими подарунки для вашої малечі.

Інфомаційні партнери: Главред, Канал Новин “24”, Мета, Газета по-українськи, Коронація слова, Вечірні вісті, Буквоїд, АРТВертеп

 
 

Додав Nusya 08 грудня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска