Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний книжковий ярмарок «Медвін» / Провчити Гаррі Поттера та створити казку можна на книжковій виставці

На ярмарку “МЕДВІН: Книжковий Миколай”, який пройде 23-24 грудня в експоцентрі “Спортивний” на маленьких читачів чекають не тільки цікаві книжки, а й захоплюючі вистави.

Дітище театру-студії імпровізацій “Чорний Квадрат” дитяча театральна студія “Чорний Квадратик” представить на виставці спектакль про, те як персонажі українських казок провчили Гаррі Поттера. Одного разу українським казковим героям надійшов лист від Гаррі Поттера про те, що вони більше не цікаві і ворожка викликала його до України. У виставі ви побачите і ворожнечу, і дружбу, і обмін досвідом, і каяття Гаррі Поттера, і помсту. Все закінчується добре, тільки українська ворожка, не знає, як відправити Гаррі знову, в Англію. Вистава відбудеться 24 грудня о 16.00 в Літературній кав'ярні.

23 грудня о 15.00 програма родинного дозвілля ДІМ "РАВЛИК" за прошує юних читачів разом з батьками на виставу-вікторину "Створюємо казку". Зі сцени Літкав`ярні маленькі читачі зазирнуть у таємниці книжкового світу. Вистава - вікторина " Створюємо казку" дозволить кожному учаснику відчути себе справжнім казкарем і разом із Королевою Літератури створити чарівну книгу, що вміє розмовляти, співати, повчати та фантазувати.

«Книжковий Миколай» дарує дітям мультики!

Кінопокази стали вже звичною частиною програми на Медвінських книжкових ярмарках. Цього разу організатори вирішили порадувати найменших відвідувачів виставки та їхніх батьків найкращими сучасними вітчизняними мультиками від кінофестивалю «Відкрита ніч», анімаційної студії «Крок» та Укранімафільму. Приходьте з малечею в Літературну кав'ярню, умощуйтесь зручніше та насолоджуйтесь добрими, щирими та цікавими мультиками.

Програма спеціальних мультиплікаційних показів:

12 грудня, четвер

14.00-15.00 Укранімафільм («Калейдоскоп», «Чого у лісі не буває», «Пригоди Котигорошка та його друзів», «Жив собі Чорний кіт», «Курка, яка несла всяку всячину» (за мотивами казки Марини та Сергія Дяченків)

24 грудня, п'ятниця

12.00-13.00 Анімаційна студія «Крок» («День бабака», «Розвага», «Школа», прим’єрний показ в Україні серії мультфільмів з пластиліновими мурашками «ПандЕмія»)

25 грудня, субота

15.00-16.00 Колекція мультфільмів від фестивалю «Відкрита ніч»

«МЕДВІН: Книжковий Миколай» відбудеться 23-25 грудня в експоцентрі «Спортивний» (ст.м. Республіканський стадіон, вул. Фізкультурна, 1)

Інформаційні партнери: Канал новин «24», Главред, Мета, Газета по-українськи, Вечірні вісті, Коронація слова, Буквоїд, АРТвертеп.

 
 

Додав Chyzh 14 грудня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска