Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Марія Бурмака Він іде по воді (2014 р.) 6.08 Mb
Марія Бурмака feat. Shopping Hour. Прочитай мої слова по губах (2011 р) 8.30 Mb
Марія Бурмака Пробудіться, Орли Сизі 2,06 Mb
Марія Бурмака Пам'яті тридцяти (2009) 1,36 Mb
Марія Бурмака Поранена в серце 6,00 Mb
Марія Бурмака Під облачком (2008 р.) 1,99 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Марія Бурмака / 18 грудня відбудеться концерт американського співака Пітера Ярроу та Марії Бурмаки

Спільний концерт американського співака Пітера Ярроу та народної артистки України Марії Бурмаки 18 грудня, 2010 в Українському Домі в Києві

Пітер Ярроу, один з учасників легендарної  американської фолк рок групи, “Пітер, Пол і Мері”, яка стала відомою завдяки таким пісням як “Пафф – чарівний дракон” та “Якщо б у мене був молоток”, виступить 18 грудня з безкоштовним концертом у Києві, о 18:00 в Українському Домі,  вул. Хрещатик, 2. До Пітера Ярроу на сцені приєднаються його діти, Бетані та Крістофер. Також в концерті виступить легенда українського фолк року, народна артистка України Марія Бурмака, яка, як і  Пітер Ярроу активно займається суспільною діяльністю, опікуючись такими питаннями, як проблеми людей, що живуть з  ВІЛ/СНІД,  наслідки Чорнобильської трагедії , допомога дітям. Концерт в Українському домі проводиться для підтримки  кампанії «Не кепкуй з мене» в рамках проекту «Повага дією»,  який використовує  музику,  відео та  навчальні  матеріали (перекладені для широкого розповсюдження серед українських вчителів) для  боротьби з  агресією у шкільних класах і створення середовища, сприятливого для кожного. Пітер Ярроу протягом багатьох років пропагує мир та взаєморозуміння в середніх школах США. У 2009 році він також здійснив дуже важливу поїздку на Близький  Схід, де він виступав для ізраїльських і палестинських дітей. В рамках програми пісні та навчальні матеріали були перекладені на арабську мову та іврит.

Концерт в  Києві  відбудеться за підтримки організації  «Повага дією», посольства США в Україні, Корпусу Миру, філії Християнської Асоціації Молодих Людей, а також української НУО «Альтернатива-В».
Будь ласка, зателефонуйте за тел. 490-4026 або 286-2304 (з 10:00 до 17:00 у робочий час) , щоб дізнатися, як можна отримати безкоштовний квиток на концерт.

Відеозаписи пісень групи «Пітер, Пол та Мері»:
 
«Пафф – чарівний дракон» – це напевно найважливіша пісня групи «Пітер, Пол та Мері». Ви також можете переглянути нещодавний рімейк пісні «Пафф - чарівний дракон» у виконанні дуету Пітера та Бетані Ярроу, виконаного в 2008 році.
 
“Пітер, Пол i Мері” співали пісню “Якщо б умене був молоток” під час історичної ходи у Вашингтоні в березні 1963 року, де з натхненною промовою «Якщо б у мене була мрія»  виступив лідер афро-американського визвольного руху Мартін-Лютер Кінг. Пісня “Куди зникли усі квіти?” була записана наживо під час музичного туру групи в Японії в 1990 році. Примітка:  обидва відео містять англійські субтитри.


“Ідучи за вітром”
 та “Часи змінюються”, - дві відомі пісні, написані Бобом Диланом, які виконувалися наживо та транслювалися каналом ВВС в Великобританії, в 1966 році. (Ви також можете побачити виконання пісні «Ідучи за вітром» разом з Американським співаком Джоном Денвером, а також пісні «Дай миру шанс», що виконувалася під час мирної ходи, що відбулася в 1971 році у Вашингтоні).

Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні

 
 

Додав Art-Vertep 16 грудня 2010

Про автора

Марія Бурмака була серед тих, завдяки кому багато в чому й виникла сучасна українська популярна музика, а окрім того її пісні, зокрема, і допомогли сформувати український контекст у тому, що прийнято називати world music.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска