Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Іздрик / «аФФтар ЖЖот». «Четвер» запрошує

ЖЖ проростають у паперову реальність. Юркові Іздрику спало на думку, що майбутній номер «Четверга» має засвідчити закриття його як проекту. Натомість  з’явиться МЕРТВИЙ ЩОДЕННИК, про що говорить його пропозиція, засвічена в останніх постах лайфджорналу.

Юрко Іздрик віртуальний:

"Folks!

(звертаюся до всіх, хто зафрендив мене в свої LJ)

Тут така справа:

1. Вже бозна скільки разів я анонсував початок т.зв. ЖЖ-проекту «кафікіздр». А віз і нині там. В останньому числі «Поступу» є навіть пробна публікація. Але мені й надалі в лом запускати цей проект у віртуалі, тим більше, що Влодко «Кафік» Кауфман тимчасово пішов у кінематограф, а сам я не знаходжу достатньо сенсу в колажуванні чужих ЖЖ.

2. Вже бозна скільки разів я запевняв, що закриваю «Четвер» як літературний проект і переходжу на «концептуальні рейки». I nic z tego, prosze pana. І віз і нині там.

Тому виникла ідея об’єднати обидва проекти і видати на осінь (у вересні) новий, двадцять восьмий «Четвер», складений з найкращих записів із ваших блогів, folks (звертаюся до всіх, хто зафрендив мене в свої LJ). Я вибирав би і найцікавіші тексти, і найвиразнішу візію.

Отож прошу кожного з вас, хто пристає на цю пропозицію, сказати в коменті до цього посту «так!» і (за бажання) уточнити деталі публікації (змінити нік, відкрити для публікації справжнє ім’я, подати псевдо, запропонувати інші тексти, заборонити публікацію певних постів, фотографій тощо).

Мовчання трактуватиметься як знак згоди.

Тим, кому ця пропозиція не пасує, достатньо написати де-небудь ІздрикНах.

p.s. Робоча назва майбутнього Четверга№28 — «аФФтар ЖЖот»

p.s.s. Наперед вдячний за відсутність безпідставної агресії."

Ідейний поштовх надано. Висновки пропонується робити самостійно.

Подробиці за адресою:

http://izdryk-y.livejournal.com/3492.html

 
 

Додав Art-Vertep 16 липня 2007

Про автора

Юрко ІЗДРИК — прозаїк, есеїст. Народився 16 серпня 1962 р. у м. Калуші на Івано-Франківщині. Закінчив механіко-технологічний факультет Львівського політехнічного інституту (тепер — Національний університет «Львівська політехніка»

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска