Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Марія Бурмака Він іде по воді (2014 р.) 6.08 Mb
Марія Бурмака feat. Shopping Hour. Прочитай мої слова по губах (2011 р) 8.30 Mb
Марія Бурмака Пробудіться, Орли Сизі 2,06 Mb
Марія Бурмака Пам'яті тридцяти (2009) 1,36 Mb
Марія Бурмака Поранена в серце 6,00 Mb
Марія Бурмака Під облачком (2008 р.) 1,99 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Марія Бурмака / Спільна робота Марії Бурмаки та проекту Shopping Hour (Відео)

Проект «Shopping Hour» взяв участь у створенні нової пісні Марії Бурмаки «Прочитай мої слова по губах».

Українські та сербські вокалісти Тетяна Радостєва, Олена Львова, Свет та Мірко Прегун заспівали сербською мовою хорову вставку та бек-вокали.

Прем’єра пісні відбулась минулих вихідних в інтернет-виданні «Українська правда», в блозі відомого політолога Андрія Окари. «Як здалося мені, це одна з найбільш цікавих пісень у творчості Марії – не лише за останній час, а і взагалі», –  зазначив автор блогу.

Співпраця Марії з проектом не була неочікуваною.  Співачку приємно вразило звучання й творчість «ShoppingHour» на одному з їхніх осінніх концертів, з тих пір Марія є постійним слухачем й жартома називає себе «головою фан-клубу».

«Насправді, Марія поставила цікаве завдання: поєднати вже існуючу пісню у стилістиці поп-рок з хоровим фрагментом в дусі сербського фольклору. Але, здається, вдалося. Сербський текст, який є художнім перекладом основних тез тексту українського, створив Свет, сербське багатоголосся - Мірко… Трек мав непростий шлях до зведення, але, нарешті, ми задоволені результатом», - зазначила Таня Ша, ідеолог проекту. – «Хотілося б, як завжди, подякувати всім, хто був причетний до створення цієї пісні, зокрема, аранжувальнику й гітаристу Геннадію Сидорову та бас-гітаристу й звукорежисеру Олегу Татарчуку, студія Кофеїн».

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2011

Про автора

Марія Бурмака була серед тих, завдяки кому багато в чому й виникла сучасна українська популярна музика, а окрім того її пісні, зокрема, і допомогли сформувати український контекст у тому, що прийнято називати world music.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска