Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль "Соседний мир" / Оpen-air ‘ «Соседний МИР 2011».

Фестиваль «Соседний МИР 2011» пройде 5, 6 і 7 серпня.У четвертий раз кримський мис Казантип стане місцем зустрічі для тих, хто не уявляє свого життя  без сучасної рок-музики і не байдужий до актуального мистецтва.

Цього року на головній сцені фестивалю виступлять гурти: Король и Шут, NoizeMC, AnimalДжаZ, STIGMATA, TracktorBowling, Элизиум, Sakura, 7000$, Скворцы Степанова, Pianoboy(ex-EstheticEducation), Димна Сумiш, Оркестр Че і ще больш ніж 10 відомих музичних колективів з Росії та України.

Кожного року команда організаторів фестивалю намагається зробити триденне свято незабутнім, окрім шоу-програми пропонується маса спортивних розваг та занять для творчих людей.

Одна із основних ідей у тому, щоб будь-хто міг  стати організатором події: наприклад, влаштувати фотовиставку в рамках «МИРа визуала», або ж поділитися ідеями в «МИРе hand-made», підготувати власний перфоманс чи прийняти участь в поетичному двобої.

Молодими музичним колективам також варто не розслаблятися! Цього року відбіркові тури будуть більш масштабними та охоплять декілька міст України та Москву.

Стань учасником фестивалю «Соседний МИР 2011»!

З 1 лютого почався прийом заявок на участь уфестивалі«Соседний МИР 2011». Цього року в Криму виступлять команди, долю яких вирішать не тільки організатори фестивалю, але й користувачі офіційного сайту.

Відбіркові етапи:

У першому крузі можуть прийняти участь будь-які команди, які відправили заповнену заявку і трек у форматі mp3. Якщо матеріал цікавий, то на сайті www.sosedniymir.ru створюється аккаунт для гурту, його трек потрапляє у список команд, які приймають участь у голосуванні.

Оргкомітет Фестивалю з урахуванням голосування користувачів, що буде проходити з 1 лютого по 1 квітня, відбере 5 команд (28 з Росії і 28 з України та країн СНД). Ці гурти пройдуть другий круг і виборють право виступити 5, 6 чи 7 серпня.

Також з 1 лютого і до 1 червня буде проводитися відбір учасників творчіх напрямків, котрі зможуть представити свої творіння в рамках МИРа Визуала.

Оргкомітет чекає активності від Художників і Фотографів, роботи котрих зможуть бути виставлені на території фестивалю. Поети і Письменники зможуть виступити в рамках поетичних батлов і літературних слемів. Також будуть відібрані Аніматори/Режисери, роботи яких увійдуть до нічної відео програми в Кінотеатрі під відкритим небом.

Правила прийома заявок та участі у відбіркових конкурсах: http://www.sosedniymir.ru/application.php

Фестиваль "Соседний МИР" ВКонтакте - http://vkontakte.ru/club2227912

Фестиваль "Соседний МИР" в LiveJournal  - http://sosedniy-mir.livejournal.com/

Фестиваль "Соседний МИР" в Facebook - http://www.facebook.com/pages/Mezdunarodnyj-Festival-Sosednij-Mir/349580102145

Фестиваль "Соседний МИР" в Twitter - http://twitter.com/SosedniyMir

 
 

Додав Sh.Ocean 15 березня 2011

Про автора

Фестиваль музыки и актуального искусства «Соседний МИР» — международный open-air, сочетающий в себе отдых на море, cовременную качественную музыку, видео- и арт-искусство, разнообразные развлечения, который в 2011 году будет проходить уже в 4 раз.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска