Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Група "Кам'яний Гість". Тринадцятий день народження, квітневий понеділок, або Рок проти прикмет

11 квітня в київському клубі "Route 66" відбудеться святкування дня народження рок-групи "Кам'яний Гість".

Команда створена в 1998 році у Києві і з часу свого створення відвідала з концертами дванадцять областей України, а також неодноразово виступала у Москві. Аранжування групи - поєднання різних музичних стилів : від етнічних мотивів, балад, блюзів до хард-року.

"Святковий концерт буде особливим. Ми проїдемося у своєрідній машині часу, за допомогою музики повернувшись до днів заснування гурту і плавно переміщаючись до сьогодення", - заявляє лідер групи Юрій Верес.  Окрім вже вподобаних слухачам пісень, група презентує нову інструментальну композицію "The Inspiration". Також цього вечора уперше прозвучить відреставрована версія пісні "Дощ" з альбому "Танец со временем".

У концерті візьме участь спеціальний гість, чудова вокалістка Марія Никулина, з якою гурт "Кам'яний Гість" пов'язує давня дружба і багато спільних концертів. Ще одна приємна новина для тих, кому не вдалося відвідати попередній концерт групи. У вас буде можливість почути в пісні "Блюз шамана" таємниче звучання діджеріду, одного з найдревніших інструментів світу.  Курс етнотерапії проведе  Микита Єфанов.

До речі, той факт, що подія відбудеться у понеділок, а група відмічає 13-річчя,  - два прекрасні приводи зламати стереотипи про важку вагу дня та "рокової" дати! Адже, відвідавши концерт, ви отримаєте заряд гарного настрою на увесь тиждень!

Концерт відбудеться 11.04.2011 у байк-рок-н-ролл клубі "Route 66" (м. Київ, вул. Жилянська, 87/30), початок о 20:00.

Вхід вільний!

 
 

Додав stoneguest 04 квітня 2011

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска