Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тінь сонця Місяцю мій (радіоверсія, 2011 р.) 8,64 Mb
Тінь сонця У цьому полі, синьому, як льон (вірші В.Стуса, вик.Сергій Василюк) 2,46 Mb
Тінь сонця Вишневий садок (вик.Сергій Василюк, 2009 р.) 6,61 Mb
Тінь сонця Палає степ 9.57 Mb
Тінь сонця Пісня чугайстра (2007 р.) 4.39 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Тінь сонця / Звіт з презентації нового альбому "ТАНЕЦЬ СЕРЦЯ"

2 квітня в культурно-мистецькому центрі Києво-Могилянської Академії відбувся концерт гурту «Тінь Сонця», приурочений до виходу їх нового, вже третього за рахунком, студійного альбому «Танець Серця».

На сьому годину зал був вже майже повний. Іварто було тількигрупі розпочативиступ, частина шанувальників з радістю покинула сидячі місця у залі тастовпиласяпідсценою. Окрім заявлениху програміулюбленихпісень, таких як «Дорога в ліс», «Місяцю мій», «По вранішній зорі», «Козача могила»,пролуналапара нових композицій, що не увійшли навіть до нового альбому: «Сонцечоловік» і«Збої». Крім того, на глядачів чекало ще кілька сюрпризів. Щоб підтримати «Тінь Сонця», прийняти участь у концерті прийшли друзі та колишні музиканти гурту: Наталія Данюк, учасниця проекту «Зачарований Світ», Костянтин Науменко, співавторнеперевершеногохіта «Козача Могила», улюбленицяслухачівскрипалька Соня Рогальска, а також відомий казкар Сашко Лірник. У музичному поєдинку – бійці бандуристів зітнулися учасник «Тіні Сонця» Іван Лузан і ще один чудовий український бандурист Ярослав Джусь.

Не обійшлося й без деяких проблем –періодично підводила апаратура, – враженняпросебеконцертзалишивнадзвичайні. Сміливоможна було б сказати, що цей захід став відмінним завершенням великої роботи, яку група виконала за останні роки підготовки альбому ... Але краще сказати, що після концерту стало остаточно і безповоротно ясно – для «Тіні Сонця» це тільки початок!

 

 
 

Додав Sh.Ocean 12 квітня 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска