Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Звані «Гості»

Звані «Гості»

11-го квітня в київському байк-рок-н-ролл клубі "Route 66" відбувся концерт відомої київської рок-групи "Кам'яний Гість". Гурт відсвяткував своє 13-річчя і сміливо можна сказати, дуже по-дорослому. Після початку концерту в клуб вже не хотіли пускати відвідувачів, оскільки не було вільного місця і публіці ніде було розміститися.

Концерт почався піснями з ранніх альбомів гурту, на радість публіці прозвучали вже добре знайомі "Просыпайся!", "Одинокие вокзалы", "Вместе с собой", "Дождь", "Лететь", "Танцы до упада".

Дуже порадував україномовний матеріал групи, прозвучали красиві, мелодійні і драйвові композиції "Так буває", "Їхали козаки", "Пити треба менше", "Не заводиться", "По горизонту до небес", "Кувала зозулень". Хочу відмітити особливу силу пісень "Там за горами" і "Chateau Gaillard".

Особливий відгук у публіки отримала пісня  "Chateau Gaillard", що переносить в середньовіччя, коли романтика жила у битвах і звучала металом клинків.

Рок-група "Кам'яний Гість" завжди відрізнялася пошуком новизни і постійно експериментує із звуком, очевидно, так і з'явилася нова пісня "Блюз шамана", яка просто перенесла присутніх в інший вимір. Дуже цікаве звучання і особливу енергетику пісні дає звук одного з прадавніх духових інструментів у світі - діджериду. Разом з цим, особливою "фішкою" групи є яскравий звук флейти, яка надає відчуття "нешаблонності" і "всестильності".

На завершення, на біс, прозвучала нова щира пісня "День" в акустичному варіанті.

Перлиною святкового вечора, безумовно, була чудова і чарівна співачка Марія Нікуліна, сольний виступ якої відкрив концерт. Також, спільно з групою "Кам'яний Гість", вона виконала композицію "Maybe I, Maybe You" ("Scorpions").

І, окремо хочу сказати, про клуб "Route 66" - це місце, в якому вирує час і витає дух рок-н-ролу і дуже приємно, що в Києві такий стильний, модний і в той же час вірний традиціям острів свободи. Звук апаратури в клубі дуже хороший, а для відвідувачів створена затишна атмосфера.

День народження групи пройшов "На ура!", спасибі хлопцям за яскраві емоції, Rock'n'Roll Forever!  

Володимир Shaman Mельниченко 

 
 

Додав stoneguest 18 квітня 2011

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска