Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Арт-центр Я Галерея / Нові проекти в арт-центрі Я Галерея

Арт-центр Я Галерея запрошує на відкриття нових виставок, що відбудуться 27 квітня, у середу, з 19.00 до 21.30 на Волоській, 55/57 та Хорива, 49Б.

Слово. Куратор - Павло Гудімов
27.04 - 15.05
Я Галерея на Волоській, 55/57

Стас Волязловський / Олег Грищенко / Роман Громов / Олександр Кадніков / Ірина Каленик / Володимир Костирко / Ростислав Котерлін / Дмитро Кузовкін / Олександр Ляпін / Микола Маценко / Лада Наконечна / Станіслав Перфецький / Юрій Пікуль / Євген Равський / Влада Ралко / Андрій Сагайдаковський

Хоча мистецтво здатне артикулювати змісти виключно засобами візуального, за тисячі років свого існування воно так і не позбавилось текстової компоненти. У кураторському проекті Павла Гудімова «Слово» йдеться саме про близькі й суперечливі стосунки тексту і зображення.


Програма Генофонд. Проекти молодих авторів
Антон Логов. Адаптація // Добриня Іванов. Агломерація
27.04 - 06.06

В рамках програми Генофонд пройдуть персональні виставки двох її учасників  – Антона Логова та Добрині Іванова. «Адаптація» та «Агломерація», всупереч звуковій подібності назв, розкривають дві контрастні за своєю природою і формою художні історії: формальний естетський і нібито байдужий до глядача живопис Логова та предметно-об’ємна направлена на взаємодію інсталяція Добрині Іванова.

 
 

Додав Sh.Ocean 22 квітня 2011

Про автора

Це унікальне явище в арт-просторі України, метою якого є популяризація сучасного українського мистецтва.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска