Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Андрій Кокотюха / Кокотюха написав роман про міліціонера-алкоголіка

У травні з'явиться новий роман українського письменника та журналіста Андрія Кокотюхи "Пророчиця". Презентуватимуть твір на книжковому ярмарку, який відбудеться у Столичному "Мистецькому арсеналі" 28-31 травня.

Книжка вийшла у видавництві "Країна мрій" накладом 3 тисячі примірників.

"Книжку швидше написав, ніж чекав доки вона вийде друком. Могла вийти ще минулої осені, але через технічні проблеми, які не в моїй компетенції, вийде тільки зараз. Це навіть накраще. Восени могла загубитися, а зараз новинок не так багато, тому, думаю, її помітять", - розказав автор.

"Пророчиця" - це кримінальний роман.

"Дія твору відбувається у Конотопі. Останні роки намагаюсь, щоб мої книжки виходили за межі Києва. У романі є елементи містики. І якщо дія відбувається в Конотопі — зрозуміло, що це буде Конотопська відьма. Сюжет простий: загадкове вбивство і його розлідування. Ним займається людина, яка половину книги не просихає. Це мущина, який 5 років відсидів за чужі гріхи. Працював у міліції і якраз йшла боротьбу з корупцією. Попав від чистку, треба було комусь відсидіти.

У нашій країні таке скрізь і повсюди. Кожного мєнта є не тільки за що посадити, а й за що розстріляти. Він нонкорформіст, образився на весь світ. Але залишається професіоналом і може працювати навіть у стані середнього алкогольного сп'яніння. Оксана Забужко сказала, що це перший детектив, який вона прочитала в своєму житті. Їй дуже сподобався головний герой — справжіній український анархіст", - розказав Кокотюха і додав, що любовної лінії у творі не буде.

"Любов'ю треба займатися, а не писати про неї. Любовні лінії завжди беззубі і аморфні, це злочин проти любові. Ніколи не зізнавався в коханні. Вважаю, це зайве. Коли людина кохає, це і так видно. За своїми творами планую зняти серіал. Сценарій написав у співавторстві з жінкою, яка саме і виписує любовні сцени. Почнемо знімати як тільки знайдемо інвестора".

2010-го "Пророчицю" на літературному конкурсі "Коронація слова" нагородили дипломом.


gazeta.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 01 травня 2011

Про автора

Коротко про автора Андрій Кокотюха народився 1970 року в м. Ніжині, в родині зварювальника і медичної сестри. Перший художній твір написав у віці 7 років. Хоча власне художні якості цього твору досі ніким не оцінені. До 12&nb

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска