Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / АртПоле / Цього року АртПоле проходитиме в селищі Уніж, Івано-Франківської області

Фестиваль АртПоле — це поле для народження й втілення творчих ідей, які з часом захоплюють сцени та галереї в різних містах і країнах. Завдяки спільній енергії АртПоле — це більше ніж подія. Тут поєднуються не лише музика, лендарт, перформанс, але й різні стилі й жанри цих складових, різні культурні традиції, і кожен з учасників знаходить актуальну форму сказати про вічне. Це явище створюють люди, які відчувають один одного і світ навколо. Без перебільшень — кожен з тих, хто приїжджає сюди, готовий до експерименту. Протягом року ми активно спостерігаємо за новими роботами, спілкуємося, впливаємо на думку один одного. І раз на рік у нас є чудова нагода зустрітися й оцінити разом створений твір.

Цього року АртПоле проходитиме в Дністровському каньйоні, що вражає своєю величчю і мальовничістю. Найближчі великі міста — Івано-Франківськ і Тернопіль. На фестивалі творитимуть BeshodroM (Угорщина) Village Kollektiv (Польща), Wild Marmalade (Австралія), PortMone (Бєларусь), Feloche (Франція), TrioVD (Великобританія), Dva (Чехія), надзвичайно сильна українська складова: ДахаБраха, Гайдамаки, Перкалаба, Пропала Грамота і ще багато чудових музикантів, зокрема тих, що представляють автентичну сцену: Капела Бай (Карпати), Джазаїр (Крим), Перемітка (Покуття). Як завжди, насичена програма майстерень: фото, vj, витинанка, гончарство, ковальство, співи, танці та інші фізичні вправи, а також кінопокази, дитячий майданчик, чайні церемонії, традиційні коктейлі та знайомство з кухнею різних народів.

Лендарт-програму цього року АртПоле проводить спільно з найдавнішим українським лендарт-симпозіумом «Простір Покордоння», а упорядкуванням території опікується Кузня Уніж - дружня агенція «Наш формат». Таке поєднання зусиль  та енергій зробить програму ще цікавішою, умови — комфортнішими, а нові твори — досконалішими.

Екологічним партнером фестивалю є молочна компанія Галичина (а відповідно, напоєм фестивалю — Карпатська Маслянка:).

Фестиваль «АртПоле» вперше отримав меценатську підтримку від Фонду Петра Порошенка, який активно сприяє розвитку сучасного українського мистецтва та його популяризації у світі. Діяльність Фонду не обмежується територією, державою, нацією чи окремою релігією. Фонд Петра Порошенка робить все для того, щоб кожен українець мав вільний доступ до джерел світових знань та на власний розсуд формував свій світогляд.

Проект традиційно підтримують Польський Інституті Французький культурний центр, а також Французький Інститут, Британська Рада, проект USAID: Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність. Крім того, партнерами фестивалю є мистецька агенція Наш Формат і група компаній Хмелева.

Перший інформаційний партнер: 5 канал.

Інформаційні партнери: журнали Эксперт-Украина, Країна, Український Тиждень та Галицький кореспондент,  мережа книгарень Є, інтернет-радіо www.online.fm та MyRadio, концертна агенція Перекресток, мистецька агенція АртВертепта ін.

Детальніша інформація — на www.artpolefest.org.

З приводу акредитації звертайтеся, будь ласка, за адресою press@artpole.org.

 
 

Додав Chyzh 09 червня 2011

Про автора

Агенція "АртПоле" — фестивалі, концерти, виставки, вистави, читання та ін., мистецькі акції, які ми вигадуємо, розробляємо і організовуємо. Ми доволі суб'єктивні — працюємо лише з тими авторами, творчість яких вражає і надихає нас.

Автори пов'язані с новиною

Пропала Грамота , ДахаБраха , Гайдамаки , Перкалаба ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска