Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Трипільське коло / «Трипільське коло 2011. Повітря»: хедлайнер з Угорщини та ще більше екології

Сьогодні в Києві презентували фестиваль «Трипільське коло 2011. Повітря». Організатори розповіли про його програму та концепцію, новинки у порівнянні з минулими роками та представили музичні гурти, які на ньому виступатимуть.

Отже, четвертий за ліком еко-культурний фестиваль буде проходити з 30 червня по 3 липня, у містечку Ржищів Київської області. 15 гектарів землі пустувати не будуть, запевняють організатори. Адже за цих чотири дні можна буде відвідати величезну кількість  майстер-класів, кінопоказів, квестів, семінарів та спостерігати за  різноманітними етно-шоу. І все це разом з відомими world music-гуртами, барабанним диско та власними творчими імпровізаціями.

Міжнародний еко-культурний Фестиваль «Трипільсе коло» має чотирирічний цикл. А чому міжнародний? Тому що буде представлена культура ще й інших країн. Цього року будуть, зокрема, «Besh o Drom» з Угорщини та білоруський «Рокаш».

З українських гуртів виступатимуть «Крихітка», «AtmAsfera», «Тінь Сонця», Катя Chilly, Aniko Dolidze project (Грузія – Україна), «Shopping Hour», а також барабанне шоу «Rhythmmen та Abo Project» й театр «ПротиНочі»

Кожен рік фестиваль присвячують одній зі стихій природи: Воді, Землі, Повітрю та Вогню, а також певній тематиці - мистецькій, освітній, екологічну екологічній (цього року саме їй присвячено ще більше уваги, ніж у попередні роки), соціальній. Як сказала Надія Потоцька, піар-менеджер фестивалю: «Це не просто розваги, а розваги без шкідливих звичок.»  Мета дійства проста – це привернути увагу до стану озонового шару планети, до проблем глобального потепління та збереження «зелених легенів планети».
 
Піти на поклик вітру, або ж відчути себе крилатим птахом допоможуть різноманітні конструкції, як для дітей та і для дорослих. На дніпровських кручах, де колись жили трипільці, кожен зможе відчути себе частинкою Природи, посадивши власними руками саджанці, вдихнувши на повні груди свіжого повітря! Посидіти на чистій галявині під блакитним небом, відчути справжні ритми землі! Чи щось змайструвавши  власними руками, згадавши предків.

Більше про музичну програму – на сайті «Трипільського кола», а також у наших наступних новинах.

Олена Ходорчук, Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Art-Vertep 10 червня 2011

Про автора

Історична довідка: Більше семи тисяч років зберігала в собі наша земля древню культуру.  Певно, нарешті прийшов час відкрити таємницю, доторкнутись духу прадавності.

 

Коментарi

23 жовтня 2011

Переглядала і втрапила на матеріал про ТК... Така ностальгія)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска