Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль НІМІ НОЧІ / Нон-стоп фестиваль 2011

Цьогоріч фестиваль "Німі ночі" пройде нон-стоп з полудня 25 червня до ранку 26 червня в "Морській галереї" та на причалі Яхт-хлубу (вул. Приморська, 6) – традиційних локаціях фестивалю. Денна програма фестивалю (13.00 – 18.00) складатиметься з презентацій, лекцій з історії німого кіно, українського та польського відео-арту. В її рамках також буде презентовано унікальну dvd–колекцію української німої кінокласики в супроводі сучасної музики «УКРАЇНСЬКЕ НІМЕ».

 

Перший денний сет традиційно розпочнеться в «Морській галереї» показом українського фільму «Два дні» (1927) в музичному супроводі Dj U-Ra (Київ) та завершиться показом польської стрічки «Бестія» (1917) за участю однієї з перших секс-символів кіно Поли Негрі, яку озвучить польський діджейський колектив Dziewczeca Patalogia Praska. Нічний сет просто неба відкриє шедевр світового кіно «Страсті Жанни Д’Арк» (1928) в супроводі легендарного джазмена Юрія Кузнєцова, після якого відбудеться показ запаморочливої фантасмагорії Олександра Довженка «Звенигора» (1927), яку представить польський джаз-бенд Futurethno.

 

Опівночі розпочнеться джем-сешн за участі Юрія Кузнецова та Futurethno, після якого відбудеться after-party для гостей фестивалю: сети грають Dj VADIM ABRAMOV (Київ), Dj U-RA (Київ), Dj CZYLI MONOLA (Польща), Dj MARTECZKA (Польща).

 
 

Додав Art-Vertep 23 червня 2011

Про автора

отім було приголомшливе й болісне усвідомлення подиву гідного факту, що чи не єдина справді велика епоха українського кінематографу так сливе ніколи й не була достойно представлена в сучасності.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска