Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Сергій Пантюк / Триває "Країна мрій". Дощ – не перешкода)))

Попри безперервний нудний, гострий і доволі прохолодний дощ, щорічне, вже давно традиційне дійство під назвою "Країна мрій" успішно стартувало і триває досі. Звідси – свіжі враження.

Оскільки дощ не давав можливості торгувати книжками, цілий день довелося "протовктися" поближче до кухні. Тобто – до майданчика "Літературна юшка". Хоча встиг почути і чудовий "Кобзарський слем" за участю "україно-має-талантних" "Шпилястих кобзарів", і прозу Братів Капранових у неперевершеному авторському виконанні, і вірші нашого літературного молодняка у форматі літклубу "Маруся"...

Але я про кухню, тобто про юшку. Спочатку – русальську від Дари Корній і Вікторії Горбунової за участю Віталія Климчука. Там було багато білих грибів, сальця і чар. Народ зачарувався і все змолотив умить. Потім ще довго облизувалися.

"Полтавсько-черкаський мікс або Щерба з галушками й кабачками" від письменниць Наталі Лапіної та Світлани Горбань – друга страва, якої довелося скуштувати. Як на мене – все гаразд, тільки галушки або завеликі, або трохи не доварилися, бо всередині виявилися глевкуватими. "На третє" дегустували "затірку охоронного відділення зі шпиком" від Владислава Івченка, одного з цьогорічних переможців "Коронації слова". Страва вразила глибиною і багатством смаку, автор – талантом безперервно і дотепно розповідати про все на світі. Глядачі реготали від душі.

Між письменниками в ролі кухарів виступали українські барди у своїх ролях – Дмитро Гуцало і Віктор Нестерук. Але на цьому все не завершилося. Запрошую усіх на завтра у дворик музею Гончара. До речі, синоптики та мольфари гарантують – завтра дощу не буде, але одягнутися варто тепліше!)))).

Отже, 26 червня, неділя

13.00-14.30 Юшка "Повний відпад від Олександра Есаулова"

Час авторської пісні. Євген Манженко-"Сталкер"

15.00-16.30 "Куряча юшка від бангладеської князівни Султани". Готують Наталія Тисовська та Вікторія Гранецька.

16.30-17.00 "Поетична стилізація обряду "гонити шуляка" від Олени Захарченко"

17.00-18.30 Рибна юшка "Чорнобильський сомик" від Анатолія Дністрового, яку я допомагатиму йому готувати, виконуючи ролю модератора.

До зустрічі біля смачної юшки!

pravda.com.ua

 
 

Додав Art-Vertep 26 червня 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска