Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

MadHeads Ішов козак потайком ( 2011 р.) 5,94 Mb
MadHeads А я на морі (2008 р.) 3,41 Mb
MadHeads Цигани (2005) 2.65 Mb
MadHeads Black Cat 3.64 Mb
MadHeads Свінгсайз 4.08 Mb
MadHeads Хот Род Бугі Вугі 3.45 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / MadHeads / "Mad Heads XL" написали новий рок гімн України (+фото)

«Україна - Це ми!» - cаме під таким девізом у столиці пройшов урочистий концерт, присвячений 15-річчю Конституції України - повідомив "Молоде радіо" прес-центр групи.

Головною подією вечора стала презентація нової роботи української рок-групи "Mad Heads XL" з однойменною назвою «Україна - Це ми!»Пісня обіцяє стати справжнім рок гімном України.

Пісню під назвою «Україна - Це ми!» співав багатотисячний хор на Майдані Незалежності.

Максим Арделян, головний режисер фестивалю «Таврійські ігри»: Вперше ми почули пісню "Mad Heads XL" "Україна - Це ми» в демоверсії. І ще тоді вона нас вразила своєю відвертістю і глибоким змістом. Залишалося донести її в маси як якісний, я б навіть сказав, необхідний в наш час продукт. Ми вирішили виділити її, під час концерту зробити лайфовий запис і саме на її підставі створити соціальний ролик.Так як це пісня Ім'я Конституції, Пісня імені Україні, Пісня імені Нас. Впевнений, вона незабаром стане рок-гімном України.

Вадим Красноокий, лідер гурту "Mad Heads XL": Піснею «Україна - Це ми» я в першу чергу хотів собі відповісти на питання: «Хто ми, українці?», «Що робить нас єдиним цілим?». Настрій мій був оптимістичним, і пісня вийшла позитивною, легкою та веселою. Було круто, коли під час концерту вже другий куплет публіка співала разом з групою. Та й взагалі атмосфера на концерті була прекрасною. Дощ не зіпсував святкового настрою і все відбулося!

Незважаючи на проливний дощ, центральна площа Києва зібрала більше 25 тисяч чоловік! Крім "Mad Heads XL" з Днем Конституції українців привітали групи "Океан Ельзи", "Мандри", співачки Джамала та Гайтана.

МолодеРадіо

 
 

Додав Sh.Ocean 05 липня 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска