Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Богдан-Олег Горобчук / Тексти Льоси – гурманська, насичена проза – іноді іронічна, іноді – вкрай серйозна, але завжди непересічна

На запитання «Що читати?» відповідає поет Богдан-Олег Горобчук.

- Що Ви читали останнім часом?

- Читав Маріо Варґаса Льосу - «Розмова в «Соборі» - дуже потужний епічний роман про становлення особистості із незалежним мисленням у добу тоталітарних влад у Перу. Автор проникає за куліси влади, препарує тогочасне перуанське суспільство, без зайвих сантиментів, риторики і суб´єктивності.

 - Що плануєте прочитати?

- Починав читати роман Тадеуша Конвіцького «Хроніка любовних подій», але він мені виявився не під настрій - є дуже цікаві місця, але загалом оповідь доволі пласка, площинна, не зацікавила. Наразі почав читати роман «Син акордеоніста» Бернардо Ачаги, баскського письменника - том більш ніж на 500 сторінок, очікую як мінімум прояснення для себе баскського питання і чергового епічного полотна. Разом із тим читаю ряд наукових праць, потрібних мені для написання дисертації по соціології. 

- Що б Ви радили почитати іншим?

- Щось радити читати - невдячна справа. Останнім часом особисто мені дуже близькі тексти того ж Льоси - гурманська, насичена проза - іноді іронічна, іноді - вкрай серйозна, але завжди непересічна. Романи Джона Кутзеє - книги, які завжди, принаймні в мене, викликають багато запитань, але відповіді дають на них радше тонкими натяками, аніж розжованим харчем для наповнення мозку. Його проза нагадує мені за настроєм і повнотою проблематики фільми фон Трієра - безкомпромісна, відверта, нещадна.

Буквоїд

 
 

Додав Sh.Ocean 08 липня 2011

Про автора

Горобчук Богдан-Олег - поет, художник, формувальник залізобетонних виробів 2 розряду, студент. 1986 р. н.  З 2002 року - учасник Мистецької ґільдії «Nеабищо» Як художник мав 1 виставку в м. Житомирі, 2 виста

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска