Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / АртПоле / про АртПоле-Крим 8-9 жовтня та подорож до Польщі

Вітаємо всіх учасників цьогорічного свята і дякуємо за чудову творчу атмосферу. До речі, спогади про АртПоле'2011 постійно проявляються тут - долучайтесь. А ми починаємо натхненно працювати над АртПолем'2012, яке буде нашим першим ювілеєм - 10 років від першого фестивалю у Шешорах. Вже зараз відомо, що фестиваль розпочнеться 12 липня в Унежі, тобто є час підготуватися й здивувати. Обіцяємо, що програма наступного року буде ще досконалішою й різноманітнішою, географія учасників музичної програми —ширшою, а театру/перформансу та лендарту - більше. Квитки на АртПоле'2012 за акційною ціною можна придбати вже зараз, таким чином підтримавши фестиваль і зменшивши свої витрати.

Тим часом, на другі вихідні жовтня, 8-9/10, чекаємо вас у Бахчисараї, де проходитиме АртПоле-Крим. Формат фествалю більш традиційний: етнічна музика від гуртів з України, Росії й Польщі, лендарт і геліографіті, а також майстерні від кримських майстрів. Добиратися до Бахчисараю досить легко: прямі поїзди з Києва, електрички з Симферополя та ін. Щодо проживання, існує кілька варіантів: в готелях, у місцевих жителів та в наметах.

Крім того, АртПоле вирушає у свою першу закордонну подорож - 13 серпня в Жешові (Польща) в рамках програми Європейський стадіон культури відбудеться концерт, що поєднає найяскравіших митців, з якими ми співпрацюємо. Тут виступатимуть ДахаБраха і PortMone (Білорусь) з Дністровським проектом, Перкалаба і Zapaska, а також Юрій Андрухович і гурт Karbido, які представлять Аперитив - цей мікс зі створених ними у співпраці проектів українська публіка мала змогу оцінити у квітні цього року. Виступи супроводжуватиме віджей-група КУБ. В концерті також беруть участь Anniebri та Zavoloka. Особливою подією стане спільний імпровізований виступ, у якому візьмуть участь Zavoloka, Karbido та ДахаБраха.

Нагадуємо також, що до 1 вересня триває інтернет-голосування за альтернативні українські гурти, що беруть участь у Міжнародному конкурсі Neuro Music. Три з них, що отримають найбільшу кількість голосів, долучаться до двох вже обраних журі і увійдуть до фіналу, який відбудеться 16 вересня в Києві в рамках фестивалю Alternative Music Meeting. Переможець конкурсу вирушить у гастрольний тур Польщею.

Програма фестивалю Alternative Music Meeting тут. Квитки вже можна придбати на Квитках.UA

 

 
 

Додав Art-Vertep 29 липня 2011

Про автора

Агенція "АртПоле" — фестивалі, концерти, виставки, вистави, читання та ін., мистецькі акції, які ми вигадуємо, розробляємо і організовуємо. Ми доволі суб'єктивні — працюємо лише з тими авторами, творчість яких вражає і надихає нас.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска