Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Артем Полежака Моя країна 2,08 Mb
Артем Полежака Клава 2,41 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Артем Полежака / Відкритий лист Президенту України від Артема Полежаки

Вельмишановний Пане Президент!

Я, видатний український поет Артем Полежака, стоячи на порозі двадцятої річниці Незалежності України і озираючись на той нелегкий тернистий шлях, який ми вже пройшли, усвідомлюєш всю глибину проблем, які щоденно кидають виклики українському суспільству. Багато з них не вирішуються тут і зараз, а потребують комплексного підходу, злагодженості дій усіх гілок влади, політичної волі та сильної руки.

Спостерігаючи за тим, яке схвалення в суспільстві отримують всі Ваші тверді кроки в боротьбі з корупцією, що нею просякло українське суспільство до самої високої глибини, та впровадження таких необхідних реформ в найважливіших сферах нашого життя, я, як свідомий громадянин своєї держави, не можу сидіти мовчки. Тому, звертаючись до Вас і всієї нації, хочу долучити свій підпис під славнозвісним листом прогресивної української інтелігенції.

Ви, як людина, що теж колись приїхала зі сходу підкорювати столицю, маєте мене, колишнього харків’янина, зрозуміти. Я прагнув визнання в культурних колах, що на той момент мали величезне помаранчеве бельмо на оці. Я хотів бути своїм серед творчої інтелігенції, яка була отруєна ненависною оранжистською пропагандою. Та до останніх днів я не вірив, що в цьому середовищі знайдуться мої однодумці, які готові впасти перед Вами ниць. 

Більше того, я хочу вибачитись перед Вами за свої недолугі віршики, зокрема вірш «Моя країна», в якому президента моєї країни я називаю «гопником», так то я, чесне слово, не про Вас!

І якщо злопихателі і заздрісники почнуть на мене доносити (що було неодноразово), начебто я, знаходячись у нетверезому стані(чого не було ніколи!) називав чинну владу різними словами, як то: слова на літеру «П», «Б» і «М», то знайте – Ви не «П», не «Б» і тим більше не «М»!!! І це з кожним днем розуміє все більше і більше громадян, яких веде за собою наша прогресивна інтелігенція.


P.S  Хотілось би, щоб люди прочитали не "рахат-лукум", а суть. Щоб побачили не ніби ласкавий тон на початках, а роздивилися важливі речі. Щоб лист був сприйнятий, не як здача в полон Януковичу. Бо насправді це не так. Там немає: треба "мочити" опозицію чи боротися конкретно з Тимошенко. Важливі дві речі: не зупинити реформи, друге – продовжити боротьбу з корупцією. 

З повагою та надією на прощення, Артем Полежака.

 
 

Додав Art-Vertep 05 серпня 2011

Про автора

Артем Полежака — переможець багатьох українських слемів (Хмельницький, Тернопіль, Миколаїв, Харків Ялта та інші), постійний учасник і ведучий фестивалів МО «Остання Барикада».

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска