Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ДахаБраха ДахаБраха Baby 2010 6,74 Mb
ДахаБраха Вальс (2009 р.) 14,09 Mb
ДахаБраха Тарілка (2007 р.) 3,19 Mb
ДахаБраха Конопля 3.26 Mb
ДахаБраха За дуби 5.09 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / ДахаБраха / заспівала новозеландський drum 'n' bass. (Відео!)

Українській музиці та культурі присвятили телепередачу на новозеландському телебаченні .

"Making Tracks" - проект ново-зеландського каналу С4 та National Geographic World Musiс. Ведучий програми Нік Ді їздить до різних країн, де зустрічається з місцевими музикантами. Спільно з ними робить кавери на пісні новозеландських музикантів.

У Києві Нік Ді зустрівся з ДахоюБрахою, Ніною Матвієнко, Олегом Скрипкою, Мирославом Кувалдіним з The ВЙО, KIEVBASS та Топоркестра.

"Зателефонував Вася з KIEVBASS, запропонував зустрітися з ведучим "Making Tracks", знятися у програмі. Я погодився. У нас була суха і ділова розмова з Ніком, не так як він зі Скрипкою – вино і раків разом не їли, гуляли Майданом. Сказав, що музика сподобалась – ну, реґі воно скрізь реґі. Програму бачив, сподобалось, цікавий формат", - розказує Мирослав Кувалдін.

Українському гурту ДахаБраха Нік Ді запропонував виконати композицію "Morning Light" виконавця Concord Dawn з Нової Зеландії. Concord Dawn є найуспішнішим електронним проектом у своїй країні, який грає музику у стилі drum 'n' bass.

Програму "Making Tracks" вже зняли у 8 містах на 5 континентах. Серед міст, в яких вже побував Нік Ді - Буенос-Айрос (Аргентина), Бейрут (Ліван), Париж (Франція) та Київ.

"З усіх міст, які ми відвідали у цьому сезоні зйомок, Київ найбільше заінтригував, - написав у своєму блозі автор програми. - Хоча Східна Європа вже відкрита для світу близько двох десятків років, це все одно таємниці, інтриги та холодний образ війни. Київ вважається одним з найпопулярніших міст для туристів, які відвідують Східну Європу, і має репутацію одного з найкрасивіших. І я маю погодитися з цим".



http://gazeta.ua

 
 

Додав Art-Vertep 18 серпня 2011

Про автора

ДахаБраха – етно-хаос гурт Автор проекту – Владислав Троїцький  Світ виникає з Хаосу. Музика постає з душі етносу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска