Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Андрій Кокотюха / Кокотюха та Кравчук презентували українські "Намедні"

У видавництві "Країна Мрій" вийшла подарункова книга "Україна. Наша епоха: 1991-2011 роки". Сьогодні її презентували у столичному Українському домі, де проходить "VII Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок". На презентації були присутні автор ідеї та упорядник книжки Андрій Кокотюха та учасники проекту - перший президент України Леонід Кравчук і журналіст Юрій Макаров.

"Я дійсно автор задуму і тексту, але ця ідея не оригінальна і не нова. Всі країни, які себе поважають, мають подібні видавничі проекти. Саме такі проекти Франції та Британії адаптував свого часу Леонід Парфьонов. Ми знаємо такий телепроект як "Намедні". Коли я описував ідею, мені достатньо було сказати українські "Намедні" — все ставало зрозуміло. Хоча до 20-річчя Незалежності зараз дуже багато виходить проектів на радіо, телебаченні, в газетах та інтернеті. Але я носився із задумом подібної книги п'ять років — з 2005-го. Україна повинна мати таку книгу", - сказав Кокотюха.

Коментувати події Кокотюха залучив Кравчука, Макарова, письменників Андрія Куркова та Марію Матіос, продюсера Олександра Ткаченка.

"Зрозуміло, що одного мого авторського бачення історії буде не досить. Тому звичайно я звернувся до людей, які можуть дати свою експертну думку. Я просто запитував їх: як ви себе відчували в певному році. Зупинився на кандидатурі Леоніда Макаровича, не лише тому що він перший президент. Він ще й безпартійний, тобто має свою точку зору", - додав Кокотюха.

У виданні розповідається про 434 ключові події, факти та людей з історії незалежної України. Книга "Україна. Наша епоха: 1991-2011 роки" налічує 332 сторінки та має 1500 ілюстрацій. Коштує 200 гривень.

Нагадаємо, "VII Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок" триває з 16 по 18 серпня 2011 року.


http://gazeta.ua

 
 

Додав Art-Vertep 18 серпня 2011

Про автора

Коротко про автора Андрій Кокотюха народився 1970 року в м. Ніжині, в родині зварювальника і медичної сестри. Перший художній твір написав у віці 7 років. Хоча власне художні якості цього твору досі ніким не оцінені. До 12&nb

Автори пов'язані с новиною

Леонід Кравчук

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска