Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Олег Скрипка Славень України (2008 р.) 3,05 Mb
Олег Скрипка Велике місто (2009 р.) 5,49 Mb
Олег Скрипка Галю, приходь (live 2000 р.) 2,37 Mb
Олег Скрипка Не питай (український романс) 3.33 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Олег Скрипка / Парад вишиванок з Олегом Скрипкою

24 серпня, у день незалежності України за підтримки громадських організацій «Столичні ініціативи» та «Країна мрій» і за участі відомого співака Олега Скрипки відбудеться грандіозний святковий Парад Вишиванок.

Вдягай свою найкращу вишиванку і приєднуйся! У програмі – найбільше фото у вишиванках, конкурс на найкращу вишиванку, конкурс на найкращий логотип та слоган Параду, співання національного Гімну України.

Парад розпочнеться о 10 годині з реєстрації на Європейській площі. Об 11-й біля Українського дому Ігор Гайдай зробить найбільше фото у вишиванках, після чого у супроводі справжніх музик Парад вирушить до Співочого поля. Всі бажаючі зможуть приєднатися до Параду на станції метро «Арсенальна». Об 11-45 на Співочому полі учасники заспівають національний Гімн України разом із Олегом Скрипкою, Ігорем Добруцьким, Ольгою Сумською, братами Капрановими, Ніною Матвієнко та іншими почесними жителями Києва.

http://rukotvory.com.ua

 
 

Додав Art-Vertep 19 серпня 2011

Про автора

Олег Скрипка (24 травня 1964) — український музикант, вокаліст, композитор, лідер групи «Воплі Відоплясова». Олег Скрипка народився в Ходженті (Таджикистан) у сім'ї українських переселенців.Виріс у Мурманській області Росії.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска