Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Дмитро Лазуткін / Дмитро Лазуткін і Росава представлять поетичний вечір тремтливої еротики

31 серпня о 19.00 у «Каффі де Прованс» виступають поети Дмитро Лазуткін і Росава. Вони подарують Вечір тремтливої еротики.

У 10-х роках ХХІ століття літературна кав’ярня «Каффа де Прованс» розвиває поетичний напрямок «пост-декаданс». Це поезія не смутку, але дії. Молода країна долає свою розгубленість і починає відбудовуватися. Так саме долає свою вторинність і починає самостійно розвиватися молода українська література.

У поезії пост-декадансу присутній скепсис, там є рефлексія і навіть іноді танатос, але ніякого апатичного животіння в атмосфері прокурених барів – лише ковток кави на початок робочого дня. Тому головна риса, яка об’єднує поетів пост-декадансу – їх поезія наповнена життям, вона нічого не боїться, ні перед чим не зупиняється, вражає і епатує, та будь-якому разі щось пропонує.

Росава – ця вражаюче талановита і шалено вродлива співачка постійно знаходиться у радикальному творчому пошуку. Вона змінюється так швидко, що комерційно-попсові структури не можуть її наздогнати, і тому її творчість – для обраних. Зараз з’ясувалось,що вона пише верлібри. Коли своїми повними вустами з тонкою посмішкою вона
вимовляє ці структуровані слова, занадто потужні для жінки, в атмосфері усе тремтить.

Дмитро Лазуткін – найвідоміший з поетів генерації двохтисячників. Це переможець. І неважливо, який конкурс – літературний, спортивний чи на звання секс-символу – він там усе рівно переможе, бо в нього волохаті-волохаті груди і чорний-чорний пояс з карате.
Чи буде його еротика тремтливою? Напевне, вона буде самою тремтливою! Але можливо, що тремтіти доведеться вам.

Музичне оформлення вечора здійснюють Таня Ша і проект «Shopping Hour».

Коли: 31 серпня о 19.00
Місце: Київ, «Каффі де Прованс», Саксаганського, 22
Вхід - 40 грн. Еспресо у подарунок.
Кількість місць ОБМЕЖЕНА.

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 29 серпня 2011

Про автора

Поет, прозаїк, журналіст. Народився у 1978 році в Києві. Закінчив Національний технічний університет України («КПІ»). Автор книг: «Дахи» (2003, Гопак), «Солодощі для плазунів» (2005, Факт), «П

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска