Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Статті Інформація

Автори / Максим Кідрук / Максим Кідрук презентує нову пригодницьку книгу про Бразилію

Чи не найбільш навіжений автор сучукрліт Максим Кідрук, який в перервах між написанням книжок, купається з піраньями, бере участь у революційних діях в Єгипті, свариться з сирійськими поліцейськими, а також відстоює честь українок у Новій Зеландії, презентує нову книгу «Любов і піраньї» 6 вересня о 18.00 в книгарні “Є” (вул. Лисенка, 3)
 
Ця книга має суттєву відмінність від попередніх книжок автора - «Мексиканські хроніки», «Подорож на Пуп Землі» та «Навіжених» - адже в ній не тільки пригоди, нові країни, міста, небезпеки, а й кохання, яке, щоправда, перетворилось на халепу і втягнуло автора в нові авантюри...
 
Сторінки книги пістріють колоритними історіями про зубастих крокодилів, кровожерливих піраній, тропічних птахів, важкопрохідні нетрища, водоспади запаморочливої краси, пригоди на бразильській дискотеці тощо. Ви зіткнетесь з дещо іншою Бразилією, зовсім не такою, яку звикли бачити по телевізору, на сторінках туристичних журналів чи строкатих плакатах туристичних агенцій.
 
«Любов і піраньї» — роман з подвійним happy end’ом (окремо для хлопчиків і для дівчаток), продовження мандрівної епопеї Максима Кідрука. Це суміш навіжених пригод, цікавих фактів та живого гумору з легкими вкрапленнями «жіночого-роману-написаного-з-точки-зору-чоловіка». Книга створена на основі реальної історії не дуже вдалого кохання, що, втім, призвело до дуже вдалої мандрівки в непролазні нетрища Пантаналу — безлюдної та дикої країни ягуарів.
 
На презентації ви на власні очі побачите, те з чим Максиму Кідрук довелось зіткнутись і Бразилії.
 
У Києві презентація відбудеться 6 вересня в книгарні «Є» о 18.00.
 
Акредитація ЗМІ:
Анна Богородіченко
044 467 50 24
067 328 32 03

 
 

Додав Sh.Ocean 02 вересня 2011

Про автора

Народився 1 квітня 1984 року в місті Рівному. Закінчивши школу вступив в Рівненський Університет. Після закінчення подався в Київ де певний час працював програмістом, інженером, менеджером. В цей час вивчає програмування, 3D-графіку та CAD-системи.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска