Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Pianoбой Этажи (feat. (Бумбокс) (2012 р.) 4.88 Mb
Pianoбой Ведьма (2010 р.) 8,69 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Pianoбой / "PianoBoy" відзначив початок осені еко-концертом в «Панорамі»

У перший день нового сезону в ресторані «Панорама» пройшла осіння еко-вечірка - свій живий концерт відіграла група "Pianoboy", а шеф-кухар ресторану представив нове еко-меню.

Серед прихильників способу життя в стилі «еко» були помічені Аня Добриднєва, Лама, Коля Серга, Влад Дарвін з продюсером Анастасією Гордієнко, Едуард "Діля" Приступа з дружиною Євгенією, радіо- і телеведучий Анатолій Анатоліч, дизайнер Саша Канівський, режисер Володимир Лерт. В якості групи підтримки Діма Шуров привів на концерт і свого чарівного сина. Відкривав вечірку своїм виступом запальний діджей-дует "Ginger".

Лежачі всюди снопи пахучого сіна, дерев'яні ящики, наповнені морквою, соковитими яблуками і грушами, стиглі кавуни у плетених авоськах. Вже при вході в ресторан на мансардному поверсі бізнес-центру "Cubic" запрошені на еко-вечірку занурювалися в атмосферу самого романтичної і врожайної пори року. Еко-стиль підтримали і самі гості - багато хто прийшов з плетеними сумками і в сорочках з льону і натуральних матеріалів, інші надягали запропоновані ним стильні дизайнерські бутоньєрки з сухих квітів. В якості приборів для нових еко-страв гостям запропонували дерев'яні виделки. Навіть задник, на тлі якого виступала група "Pianoboy", був виконаний з екологічно чистого лляного еко-полотна.

Акустичний еко-концерт "Pianoboy" пройшов у затишній та веселій атмосфері на свіжому повітрі - гості змогли насолодитися живою фортепіанною музикою і кращим видом на місто, що потопає у вечірніх вогнях. При світлі десятків свічок, найпопулярніший рок-піаніст України Діма Шуров aka "Pianoboy" і дві його вокалістки виконали улюблені публікою пісні, які увійдуть до його дебютного альбому: «Відьма», «Мертві зірки», «Шкірка», «Естафета», «Прості речі», «Всесвіт», «Little bird», і звичайно, супер хіт «Поверхи».

Гості еко-вечірки змогли долучитися до здорової і смачної кухні ресторану «Панорама» і оцінити позиції нового авторського еко-меню. Шеф-кухар Сергій Капуста представив смачні та корисні страви з екологічно чистих продуктів, вирощених без мінеральних добрив і приготованих так, щоб максимально зберегти всі їхні корисні властивості.

Кулінарними еко-хітами стали: Ніжне курча, фарширований ароматними лісовими грибами, поданий на яблучному конфі і під соусом з ананасів; рулет з дієтичного м'яса кролика, фарширований фуа-гра і спаржею, який подавали на запеченому буряку, щойно зібраної з грядки, і томатами конфі. Але найбільше вразило гостей унікальна еко-страва від шефа - качині пупочки конфі на пюре з селери під винним соусом. Особливою популярністю користувався освіжаючий еко-коктейль з нового меню - екологічно чистий безалкогольний огірковий мохіто. Кожен продукт має індивідуальний сертифікат якості, що ще раз підтверджує його користь, а чудовий смак все скаже сам за себе.

starlife.com.ua
Переклад українською: Марини Міллі, «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 06 вересня 2011

Про автора

Pianoбой — новітня реінкарнація музиканта Дмитра Шурова (Океан Эльзи, Esthetic Education, Земфира). Дмитро Шуров - український музикант, піаніст, учасник гурту "Esthetic Education" (з 2004-го); колишній клавішник гурту "Океан Е

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска