Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Gorod Майстрів / 10 вересня Дніпропетровськ святкує День Народження другим фестивалем «Gorod Мастеров»

Завтра, 10 вересня Дніпропетровськ святкує День Народження другим  фестивалем «GorodМастеров».

На запрошення організаторів свята Інформаційної агенції Міський портал gorod.dp.uaта Мистецької Агенції «Арт-Вертеп» відгукнулись майстри з Києва, Одеси, Херсона, Полтави, Харкова, Запоріжжя та звичайно ж дніпропетровці. Авторські прикраси та аксесуари з шкіри, вовни, скла та каменю, вишивка та кераміка, іграшки та ляльки для дорослих і дітей, деревяна та гіпсова скульптура, вітражі і мозаїка, флористика і декупаж та багато інших рукотворів буде представлено в «Місті Майстрів».

Ковалі-запорожці привезуть «Етно-Кузню», сестри Аліна та Каріна Гаєві представлять нові колекції авторських ляльок, прикрас та аксесуарів, одеська майстерня «Арт-Авоська» презентує серію текстильних сумок, кияни  DrygBoпотішать малечу м`якими іграшками, дніпропетровець Ігор Бежко представить свою колекцію українського антикваріату різних часів, майстерня ф`юзінгу Дениса Штилюка покаже унікальний  інтер`єрний декор і це далеко не все, на що варто подивитись або придбати на фестивалі в День Міста.

Також на вас чекають майстер-класи з ляльки-мотанки, витинанки, стрічко-плетіння, гончарства та інших традиційних та сучаних напрямків мистецтва. Інтерактивну частину фестивалю представляють танцювальні школи «Гармонія» та «SalsaFlash», маленьких глядачів розважить Дитячий центр «Кандібур», київські реставратори «Geracompani» влаштують лучний турнір а східні танці представить школа «ШЕЙХ-ЕЛІ».  «Наживо» на сцені під пам’ятником Валерію Чкалову заграють дніпропетровські гурти «LіmіtedEdition», «Течія», «ТеЯрем» та «Кімната Гретхен».  Присолодять День Міста на «Місті Майстрів» найкращі пасічники медами та медовухами!

Початок фестивалю об 11-й годині в центральному міському парку Лазаря Глоби. Запрошуємо гостей міста та земляків! Не пропустіть найцікавіше!

 
 

Додав Sh.Ocean 09 вересня 2011

Про автора

Близько 20 000 дніпропетровців були учасниками, глядачами і покупцями перших двох фестивалів Gorod Майстрів, якими ми відсвяткували День Незалежності та День Міста. Дніпропетровськ радували своїми виробами як місцеві рукотворці, так і майстри з усієї У

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска