Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Ірен Роздобудько / написала книгу про брехливих українських іммігрантів у Німеччині

Українська письменниця Ірен Роздобудько презентує нову книгу "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю...". Подія відбудеться у п'ятницю, 9-го вересня у київській книгарні "Є", що на вулиці Лисенка, 3.

"Побачимось після літа! І побачимо, як вийшла моя нова книжка. Я і сама побачу її вперше. Також там буде представлений новий диск Ігоря Жука. А крім того, зберуться всі друзі, за якими ми скучили за літо. Спробуємо щось утнути!", - написала письменниця на своїй сторінці у Facebook.

У книгу увійде 11 новел про українських іммігрантів у Німеччині.

"Часто кажуть, що моя книга "Перейти темряву" про торгівлю жінками, а про нову говорять, що про емігрантів у Німеччині. Не хотіла робити акцент на темі заробітчан. Ця книга про долю відірваних від Батьківщини листочків. Про те, як може скластися їхнє життя. Також вона про потаємні, приховані порухи людської душі й роль випадку в долі людини", - зазначила автор.

Герої книги — 11 українських родин. Всі живуть в одному будинку.

"Вони різні за професіями, за складом характерів.11 героїв — і кожен з них головний. За ними спостерігає власниця будинку, стара заможна німкеня, вдова ювеліра. Вона здає квартири тільки українцям. Чому — довідаємося тільки на останніх сторінках. Бачить їх такими, якими вони є насправді. У будинку живе сім'я, які коли вкупі  — чемні, чудові, інтелігенті люди. Снідають і вечеряють тільки за чистими скатертинами й кожного ранку мило всміхаються власниці будинку. Але вона знає, що поза його стінами, кожен з них бреше одне одному. Донька не працює в банку, як думають її батьки, мати має коханця, а батько-професор насправді працює на заправці. У хлопчику, який працює в гей-клубі, помічає талановитого режисера й дійсно він згодом їде в Голлівуд", - зазначила Роздобудько.

Книга оздоблена малюнками автора.

"Це не можна назвати ілюстраціями. Маю кілька тек з малюнками, які ще з 1998-го збираю. Це ті самі розповіді, зашифровані в малюнках. На обкладинці буде старий німецький будинок. Її робив мій чоловік Ігор Жук", - зазначила Роздобудько.


http://gazeta.ua
 

 
 

Додав Sh.Ocean 11 вересня 2011

Про автора

Народилася в Донецьку. Закінчила Київський Державний університет — факультет журналістики.

 

Коментарi

14 вересня 2011

...і я була на презентації, як завше, сподобалося! І книжку майже дочитую:))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска