Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Книгарня Є / Презентація книги молодої поетки Людмили Дядченко «Плата за доступ»

Книгарня «Є» та видавництво «Зелений пес» запрошують 12 жовтня о 18:00 на презентацію збірки Людмили Дядченко, виданої в рамках поетичної серії Тараса Федюка  «Зона Овідія».

Людмилу Дядченко можна без перебільшень назвати найперспективнішою поеткою. Лише за рік вона досягла того, над чим інші працюють роками: її вірші не залишили байдужими таких маститих письменників як Брати Капранови, лауреата Шевченківської премії Тараса Федюка, двічі володаря «Книги року Бі-Бі-Сі» Сергія Жадана. Більше того, твори молодої авторки, ще студентки настільки вразили Тараса Федюка, що він зініціював видання її першої книги в єдиній поетичній серії «Зона Овідія».

За місяць по тому вірші Людмили Дядченко включили до найбільш сміливого та відвертого проекту – збірки «Ніч Еротичної Поезії», оформленою малюнками з циклу «українська камасутра».

Людмила Дядченко приходить в літературу зі своїм яскраво вираженим голосом і напружено-нервовим відчуттям світу. Розриви ритміки, поруйнування синтаксису, несподівана метафорика, тонке відчуття мови робить автора одним з найцікавіших молодих українських поетів.

Презентація книги Людмили Дядченко «Плата за доступ» відбудеться 12 жовтня о 18.00 в книгарні «Є» (вул. Спаська, 5, ст. м. Контрактова площа).

Модерують – Брати Капранови.

Вхід вільний.

 
 

Додав Sh.Ocean 11 жовтня 2011

Автори пов'язані с новиною

Брати Капранови , Тарас Федюк , Сергій Жадан

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска