Увійти · Зареєструватися
 

Потік Афіші Інформація

Автори / Книгарня Є / Ірен Роздобудько та Ігор Жук презентують нову книжку Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю» у Вінниці

Книгарня «Є», видавництво «Нора-Друк» та літературний конкурс «Коронація слова»

запрошують Вас на презентацію нової книжки Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю», яка відбудеться 21 жовтня у м. Вінниця, початок – о 18:00.

До Вінниці уперше завітає творче подружжя багаторазових лауреатів конкурсу «Коронація слова» – Ірен Роздобудько та Ігор Жук. За їх участі відбудеться презентація нової книжки Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю».

За своїми постояльцями – емігрантами з України – спостерігає хазяйка котеджу невеличкого німецького містечка фрау Шульце. Вона знає про них набагато більше, ніж вони про себе. З них їй треба обрати лише одного – того, хто «розшифрує» для неї листа з минулого. Їх багато по усіх світах – тих, хто шукає кращої долі в чужій країні. Вони приязно посміхаються своїм новим господарям і з надією заглядають їм в очі в очікуванні на приязнь чужої землі. Вони пристосовуються. Вони звикають. Часом, комусь з них випадає удача. Часом – прозріння і повернення. Часом – нова любов. А іноді й смерть…

Темі «наших людей» за кордоном присвячено і декілька пісень Ігоря Жука, що увійшли в його новий аудіо-диск «Листи», що також буде представлено публіці цього дня (до збірки увійшла пісня «Лист до Італії» – дипломант цьогорічного конкурсу «Коронація слова»).

***

Адреса книгарні «Є»: м. Вінниця, вул. 50-річчя Перемоги, 26.

Вхід вільний. Запрошуємо всіх зацікавлених журналістів.

Акредитація обов’язкова.

Контактна особа Олександр Вешелені, тел. 093 006 22 85 або 097 881 71 16

 
 

Додав Chyzh 20 жовтня 2011

Автори пов'язані с новиною

Ігор Жук , Ірен Роздобудько

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска