Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Юрій Андрухович / Польський театр поставив п'єсу за романом Андруховича

Польський Театр Танцю поставив п'єсу за мотивами роману Юрія Андруховича "Дванадцять обручів".

У виставі "Carpe Diem" органічно поєднуються тести Горація "Оди" та Юрія Андруховича "Дванадцять обручів", вважає головний хореограф Ева Вичіховська.

Вона, окрім текстового симбіозу, вдається до оригінального синтезу хореографії, музики та візуальних спец ефектів. Зміна сценічного простору "вмонтована" у тіло вистави, а сценографію ефектно доповнює відео-проекція.

Вистава "Carpe Diem" виникла у результаті взаємного натхнення  всіх її учасників: хореографа, танцівників, музикантів. Головний лейтмотив – це мить, яку неможливо  повторити чи  відтворити.  Момент, без якого немає минулого і з якого народжується майбутнє.

Автори стверджують, що хочуть зафіксувати невловимість зустрічі автора та глядача.

"Хочемо ділитись нашими думками та емоціями так, щоб не втратити жодного моменту. Кожен з нас відчуває по-різному, але ця інакшість не виключає спільного, діалогу, гармонії та злагоди. Ми прагнемо, схопивши день, разом з глядачами відмовитися від порожніх копій і знайти оригінали", - цитує авторів прес-служба Київського театру оперети.

Як повідомляє прес-служба, вистава "Carpe Diem" відбудеться 28 жовтня у Київській опереті, початок о 19:00. Безкоштовні запрошення можна отримати в Польському Інституті у Києві.


 

 
 

Додав Sh.Ocean 22 жовтня 2011

Про автора

Поет, прозаїк, перекладач, есеїст. Живе і працює в Івано-Франківську. Віце-президент АУП.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска