Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Платформа Kультурних Ініціатив Ізоляція / Лекція Мартіни Кьоппель-Янг "Острови Автономності як Пороги у Потоці Змін. Сучасне китайське мистецтво, офіційні норми та художні стратегії"

13 листопада о 14.00 в рамках ART KYIV contemporary Фонд «ІЗОЛЯЦІЯ» запрошує на лекцію Мартіни Кьоппель-Янг «Острови Автономності як Пороги у Потоці Змін. Сучасне китайське мистецтво, офіційні норми та художні стратегії».

 

«Один з найбільш цитованих аргументів на текстовому обговоренні розвитку сучасного мистецтва – це політичні, економічні та соціальні зміни. Зміни як такі поряд з пошуком ідентичності згадуються в якості основного лейтмотиву в описі розвитку китайської культури в   ХХ і XXI  століттях.

«Лекція дає ближчий погляд на художні позиції і стратегії в галузі сучасного китайського мистецтва, які обрали відступ і автономію для діяльності на межі.  

Я вважаю ці позиції нестійкими факторами, що мають потенціал для зміни довгострокової поведінки системи. Я хочу описати ці позиції, що виступають вперед на тлі офіційних директив культури Китаю».

 Мартіна Кьоппель-Янг


Мартіна Кьоппель-Янг
Незалежний фахівець і куратор, що захистила дисертацію на тему «Східноазіатська історія мистецтва» в Гейдельберзькому університеті. 

Вона вчилася в Гейдельберзі, Пекіні та Парижі; багато писала про сучасне китайське мистецтво, курирувала - самостійно або у співпраці - виставки, присвячені таким темам, як, наприклад «Одіссея (-і) 2004» (Шанхай, PR China 2004), «Чорнила, Життя, Смак»- Міжнародна бієнале малюнків чорнилом в Шеньчжені (Шеньчжень, 2006), «Ми - революція» (Isola Art Center, Мілан).

Мистецький Арсенал

 
 

Додав Sh.Ocean 31 жовтня 2011

Про автора

ИЗОЛЯЦИЯ – имя, унаследованное от названия завода. Оно отражает нашу миссию: сохранить индустриальное наследие региона и одновременно создать нечто новое, способное стать источником вдохновения для социального и культурного развития.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска