Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Танок На Майдані Конго Фагот - Моя зброя (2013 р.) 7.11 Mb
Танок На Майдані Конго Фідель (2013 р.) 6.27 Mb
Танок На Майдані Конго Та ти шо (2004) 5.51 Mb
Танок На Майдані Конго We Are The Champions (2004) 1.19 Mb
Танок На Майдані Конго Варіанти (by Сергій Жадан) 1,10 Mb
Танок На Майдані Конго Проїхали 10,40 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Танок На Майдані Конго / "ТНМК" та "Mgzavrebi" презентують відео на спільну пісню "Qari Qris" (+фото)

На концерті в "Crystal hall" "Танок на майдані Конґо" разом з "Mgzavrebi" представлять відео на пісню «Qari Qris» - повідомили "Молоде радіо" організатори.

Прем'єрний показ відбудеться під час великого сольного концерту "ТНМК". Спеціально задля презентації кліпу до Києа приїдуть учасники грузинської групи "Mgzavrebi" Гігіі Дедаламазішвілі (гітара, вокал), та Лаша Дохнадзе (перкусія, вокал).

Перший виступ гурту "Mgzavrebi" в Києві відбувся в березні цього року. Тоді грузини зібрали аншлаг та закохали у себе українську публіку. Це був найдушевніший концерт за всю історію "Crystall Hall", а пісня "Qari Qris" одразу потрапила на найвищі сходинки музичних хіт-парадів.

Тепер же світ побачить довгоочікувана відеоробота україно-грузинського тандему. Кліп на спільну пісню "Mgzavrebi" і "ТНМК" "Qari Qris" було відзнято на початку жовтня в Грузії. Режисером відео стала Ольга Навроцька, операторську роботу виконав Сергій "Бандерас" Тріфонов.

Нагадаємо, що концерт "Танок на Майдані Конґо" «Восени» відбудеться 9 листопада в "Crystal hall". Окрім презентації відео, артисти готують масштабне шоу та нову концертну програму: представлять на розсуд публіки пісні з нового номерного альбому, а також зіграють раритети, які не виконували багато років.

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 02 листопада 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска