Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Наклад нового роману Люко Дашвар сягнув 45 тисяч примірників!

Новий роман «Макар», Золотої авторки України Люко Дашвар, що вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» у вересні, демонструє неймовірні, як для сучасної української літератури показники: всього за два місяці з дня початку продажів наклад книжки сягнув 45 тисяч примірників.

 

Новий роман «Макар» - це перша книжка трилогії «Биті Є», яка розповідає про історію з життя пристосуванця, яких в наш час можна зустріти безліч. Макар – хлопець без стійких моральних принципів, користолюбний хамелеон зручно розташовується за кермом службової автівки та у «золотій клітці» остогидлої йому коханки. Люко Дашвар про головного героя роману відмічає наступне: «Ще зі студентських років Макар мріяв про багатство. Тепер він розривається між улюбленою справою, не молодою коханкою і дівчиною своєї мрії. Його недовге щастя побудоване на брехні, тому одного дня він втрачає все. А далі перед ним постає декілька питань - чи стане сил все повернути та за що боротися? За кохання, гроші, чи за власну душу?».

 

Роман «Макар»- це історія кохання з першого погляду, але за умов стрімких київських реалій сучасного життя, коли навкруги впливові народні депутати, їх помічники, військові генерали, економічні злочини, рейдерські захоплення, тендери, великі держзамовлення. Трилогія «Биті Є», зі слів авторки Люко Дашвар, матиме продовження романами про метросексуала «Макса» та бунтара «Гоцика», й буде розповідати про подальше життя хлопців з роману «Рай. центр».

 

Люко Дашвар зустрінеться зі своїми читачами 10 та 12 листопада у Києві:

 

10 листопада о 18:00 у Книжковому клубі «Читай город», вул. Б. Хмельницького, 3-Б.

12 листопада о 14:00 на стенді видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» виставки-ярмарку «Медвін: книжковий світ»(Національний університет фізвиховання та спорту, вул. Фізкультури, 1);

12листопада о 16:00 у магазині «Читайка» ст. м. Петрівка. 

 
 

Додав vanyalop 07 листопада 2011

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска