Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт АтмАсфера every step 6,02 Mb
Гурт АтмАсфера Гуцул (2011 р.) 14,73 Mb
Гурт АтмАсфера Нескінченна історія 9,40 Mb
Гурт АтмАсфера Gopala (2010 p.) 5,51 Mb
Гурт АтмАсфера ...forgotten love (ukrainian version, 2010 p.) 16,81 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт АтмАсфера / Українська «AtmAsfera» виступила в фіналі польського вокального шоу (Відео)

Українська world music формація «AtmAsfera» виступила в фіналі найпопулярнішого музичного шоу в Польщі «Must Be The Music. Tylko muzyka».

Шоу виходить на центральному польському телеканалі "Polsat". Прямий ефір фіналу відбувся минулої неділі, 6 листопада. За словами організаторів виступ ватаги наживо споглядало близько 5000000 телеглядачів - пише upi.org.ua.

Атмасферівці зіграли одну з найулюбленіших композицій своїх фанів - утвір «Бала». Ця пісня увійде до третього студійного альбому команди, вихід якого в світ планується вже на початку 2012 року.

Виступ «АтмАсфери» в фіналі MBTM схвально оцінило вимогливе журі, до складу якого входили знані в музичній сфері Польщі особистості: Adam Sztaba (продюсер, композитор, аранжувальник), El?bieta Zapendowska (музичний критик, вчитель вокалу багатьох зірок польської поп-сцени), Kora (рок-діва, «польська Мадонна»), Wojciech "?ozo" ?ozowski (популярний вокаліст).

Успіх ватаги на центральному телебаченні викликав неабияку реакцію в Польщі. Адже саме завдяки «АтмАсфері» багато хто з поляків відкрив для себе сучасну українську музику. Наші сусіди вже знайомі з творчістю гурту (щороку «АтмАсфера» протягом двох-трьох місяців концертує польськими опен-ейрами), але феєричні виступи в півфіналі та фіналі популярного шоу ще більше розпалили інтерес до українців.
Наразі «AtmAsfera» повертається на Україну, де продовжить роботу над новою платівкою. А вже за кілька тижнів на формацію чекає нова концертна траса Польщею.

Відео:

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Chyzh 13 листопада 2011

Про автора

Назва гурту складається з двох слів: «atma», що у перекладі із санскриту означає душу і «sfera» — це середовище в якому вона живе.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска