Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Воплі Відоплясова Щедрик (2013 р.) 5.74 Mb
Воплі Відоплясова Таємні сфери (feat. Самата, 2011 р) 6,90 Mb
Воплі Відоплясова Весна (feat. Самата, 2011 р) 11,73 Mb
Воплі Відоплясова Глибина (feat. Самата, 2011 р) 9,50 Mb
Воплі Відоплясова Полонина (2011) 6,84 Mb
Воплі Відоплясова Alain Delon (2008 p.) 4,36 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Воплі Відоплясова / Сергій Михалок, "Ноггано", "Gorchitza", Лесь Подеревянський розповіли про групу "Воплі Відоплясова"

Сергій Михалок, "Ноггано", "Gorchitza", Лесь Подеревянський розповіли про групу "Воплі Відоплясова" до концерту "ВВ" - "25 років на орбіті" - 20 листопада 19:00 Київ, Палац Спорту.

Сергій Михалок ("Ляпис Трубецкой"): Мій період фанатизму до групи "ВВ" досяг свого повноліття - адже я є прихильником цього колективу вже 18 років. Коли побачив перші їх кліпи в перебудовних програмах і почув ці чарівливі звуки, був покірний назавжди. Довгий час плекав надію познайомиться з учасниками колективу. І одного разу в Артемія Троїцького я не міг приховати свого хвилювання, не зміг зіграти жодного акорду на акордеоні, оскільки поруч сидів зухвалий і палкий кумир моєї героїчної молодості - Олег Скрипка. Я дуже люблю "ВВ", слухаю давно і слухатиму до кінця своїх днів.

Кожен концерт - ексклюзивний виступ. Я бачив концертів 15, вони були різні й чудові - десь було багато гри і драматургії, десь пластики і хореографії. Вони кожного разу підтверджують звання Лауреата міжнародного фестивалю.

Василь Вакуленко ("Ноггано"): З великою повагою відношуся до творчості "ВВ". Вони - ветерани року, з хорошим почуттям гумору і у відмінній формі. Олег Скрипка під час виступів видає такі перформенси, що усі концерти групи без перебільшення можна назвати самобутніми музичними спектаклями.

Лесь Подеревянський: Я вважаю, що Скрипка скажено талановитий і органічний в усьому, що б він не робив на сцені. У нього є абсолютно тваринне відчуття краси і правильності того, що треба робити. Він на сцені взагалі відключається і вібрує в такт своїй музиці - це досить рідкісна якість. І прийти на концерт потрібно саме тому, що "ВВ" потрібно слухати живцем: від них "пре", і відчути це можна, тільки сидячи в залі.

Alexey Gorchitza: Саме "ВВ" - наша музична історія. Тому йти на концерт 20 листопада, не просто можна, а треба. Це буде круте шоу. Досить побачити афішу щоб зрозуміти що таке не можна пропустити. Для "Gorchitza" велика честь бути частиною цього моменту.

Allois Gorchitza: "ВВ" викликають у мене щиру повагу. Олег Скрипка - артист з великої букви, і я відчуваю непідробну гордість у зв'язку з тим, що зможу виступити на концерті, присвяченому ювілею цієї групи. В Україні не так багато хороших концертів українських виконавців - так що треба бути в обов'язковому порядку ))

Концерт на честь 25-річчя головної этно-рок-капеллы України - групи "Воплi Вiдоплясова" стане незабутньою подією, яку відвідають тисячі прихильників і друзів, а телевізійну версію концерту побачать мільйони глядачів каналу "1+1".

Марина Міллі

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 17 листопада 2011

Про автора

А почалось усе з вибуху... Потужна радіоактивна енергія Чорнобильської АЕС породила паніку, міграцію, безумство... і український рок.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска