Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Кам'яний Гість розігріє Крематорій

8 грудня в київському Домі офіцерів відбудеться спільний концерт київського гурту «Кам'яний Гість» і легендарної російської групи «Крематорій», яка цього року відмічає свій двадцять восьмий день народження.

«Це прекрасний привід знову зібратися разом, щоб зарядити публіку драйвом і позитивом. Спільні концерти з "Крематорієм" вже давно стали доброю традицією. Ми раді, що грудневий виступ не буде виключенням. Чекаємо усіх прихильників хорошої музики та живого звуку»,- повідомив Юрій Верес - фронтмен групи «Кам'яний Гість».

Попри те, що музиканти «Крематорія» нещодавно радували київських слухачів потужним клубним концертом, для Києва приїзд гурту - завжди довгождана і знакова подія, а ажіотаж настільки великий, що зал Будинку офіцерів напевно буде переповнений. Кожен виступ неповторний, повен імпровізації та магічної сили, яку можна відчути, тільки на концерті. І цього разу захід пройде не без сюрпризів, різноманітно, насичено і рок-н-рольно. Спочатку київські музиканти представлять публіці пісні зі своєї абсолютно нової україномовної програми а потім легенди російського року підірвуть зал запальними крематорськими хітами. Початок концерту о 19:00.

 
 

Додав stoneguest 27 листопада 2011

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска