Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестивалі / Розпочато прийом заявок на участь в Kyiv Sculpture Рroject

Kyiv Sculpture Рroject – перший міжнародний фестиваль сучасної скульптури в Україні. Він триватиме з 2 червня до 2 липня 2012 року та представить новітні тенденції та напрямки цього виду мистецтва. Упродовж місяця в Національному ботанічному саду ім. М. Гришка будуть презентовані скульптури українських та міжнародних авторів - і вже визнаних, і молодих. Українські митці матимуть можливість реалізувати свої ідеї й отримати грант на виробництво скульптури.

До розгляду приймаються і готові скульптури або інсталяції, й ескізи проектів, що перебувають на стадії розробки. У конкурсному відборі можуть брати участь скульптури всіх видів, форм і розмірів, виготовлені з будь-яких матеріалів, а також інсталяції та проекти з використанням нових медіа. Серед усіх заяв експертна рада, до складу якої входять українські та міжнародні фахівці, обере до 20 проектів. Заявки на участь приймаються до 27 січня 2012 року.
 
Kyiv Sculpture Рroject проводиться у партнерстві з найбільшим європейським парком скульптури Yorkshire Sculpture Park. Заснований в 1977 році, YSP щорічно проводить масштабні виставки відомих сучасних скульпторів. Кураторка YSP, доктор Хелен Фебі стала також співкураторкою першого фестивалю Kyiv Sculpture Рroject.

Дізнатись деталі щодо участі в конкурсі, а також завантажити аплікаційну форму можна на офіційному сайті фестивалю.

korydor

 
 

Додав Sh.Ocean 07 грудня 2011

Про автора

Новини з фестивалів в Україні та за її межами

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска