Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ДахаБраха ДахаБраха Baby 2010 6,74 Mb
ДахаБраха Вальс (2009 р.) 14,09 Mb
ДахаБраха Тарілка (2007 р.) 3,19 Mb
ДахаБраха Конопля 3.26 Mb
ДахаБраха За дуби 5.09 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / ДахаБраха / «ДахаБраха» - два концерти до і після порогів: 22.12 – Дніпропетровськ, 23.12. Запоріжжя.

Прийшли Ганки - сідай в санки! Вітаємо усіх Ганнусь з іменинами, радіймо що дочекали зимового сонцестояння та святкуємо родини Сонця! До вашої уваги найцікавіше з арт-життя країни, будьте здорові і творіть культуру!

Є події яких варто чекати. Навіть точніше сказати явища. Як затемнення місяця, квітіння садів або сольний концерт гурту «ДахаБраха». 22 грудня в Дніпропетровську і 23 грудня в Запоріжжі, передріздвяні православні українські шамани – створять етно-хаос аби залишити гармонію в наших серцях.

Говорити про український квартет, що гастролює в європейських країнах чи не найчастіше з усіх сучасних українських музичних гуртів, можна тільки після того як почуєш їхні пісні. І навіть скачавши мр3, чи переглянувши відео на ютюбі, або й прослухавши фірмово записаний (створений) альбом (в дискографії їх 3) – Ви не зможете говорити про «ДахуБраху». «ЇХ» - треба слухати «наживо»! І бачити!  Таку унікальну,без перебільшення, можливість мають найближчими днями Дніпропетровськ та Запоріжжя.

«Їх» називали «українськими Dead Can Dance» та порівнювали в силі візуальних емоцій з концертами Massive Attack.  «Їхню» музику нарікали фолк-фанком або «етно драм-н-бейсом». В проекті телеканалу National Geographic «Вони» співали пісню новозеландського гурту «Concord down». А ще Спільно грали з DJ Мишуковым, «Перкалабою» і записали альбом з білоруським «ПортМоне». А ще виступали на «найпрестижніших» і просто хороших фестивалях від Сибіру до Великої Британії, в Альпах та Карпатах, на Красній площі в Москві та під нічними «Східними Воротами» над Бахчисараєм. Також варто нагадати, що «ДахаБраха» була єдиним представником України, що увійшла в шорт-лист російської премії ім.Сергія Курьохіна і отримала гран-прі «Поп Механіка» в галузі сучасного мистецтва. І ще багато всього важливого та цікавого про що не згадано, зокрема про прадавній містицизм залітерований в самій назві «Давати/Брати» можна прочитати на їхньому офіційному сайті dakhabrakha.com.ua.

А от Правду про все побачене, почуте, протанцьоване та відчуте під «священнодійства» «живої» «ДахаБрахи» не прочитаєш ніде - це лишається в тобі як дотик Всесвіту. І визначення журналу «ШО»: «Найцінніший український культурний експорт- колектив «ДахаБраха»», стає твоїм Коханням! Бо якщо ДахаБраха закохує у себе Європу – від Росії до Венеції, то і Ти любиш цей світ, а значить можеш зробити його кращим! Отже почуй та побач те, чим ти можеш пишатися.

Тимофій Хомяк (artvertep.com).

Марко Галаневич (чоловічий голос «ДахиБрахи»):Велика частина України ще надто сильно занурена в совок, і нам потрібно з цим боротися. Одна з ознак совка – уявлення про другорядність українців, яке нам нав’язали і з яким українці живуть. Наші поїздки за кордон теж певною мірою допомогають боротися з цією совковістю. Люди починають розуміти: якщо їх слухають Австралія, Канада, Франція, Німеччина, Ірландія, Англія, то може ті українці не такі вже й відсталі? Треба ламати наші негативні стереотипи.molbuk.com

Александр Горбачев (Afisha.ru): «ДахаБраха» — это, пожалуй, пример того, что можно искать и находить в вековых традици­ях; в них важна не столько аутентика, сколько присутствующая в музыке почвенная сила, если угодно — та самая соль земли. Если совсем вкратце, это такие люди, которые в курсе, что строчка «Тиха украинская ночь» относится к ночи перед приведением в исполнение смертельного приговора.

Подивитись:

Послухати: http://soundcloud.com/dakhabrakha

22.12. Дніпропетровськ.

15:00: прес-конференція в Культ Це «Арт-Вертеп» (вул.Червона, 11)

19:00: концерт в каварні «ПроДжаз» (вул.Рогальова, 12б)

Вартість квитків: 120-150 грн. Замовлення та передпродаж в Культ Це «Арт-Вертеп».

Довідка: 050 361 35 33

23.12. Запоріжжя.

19.00. Будинок культури ЗАЛК ( колишнiй ДК iм. Кiрова)

 
 

Додав Sh.Ocean 22 грудня 2011

Про автора

ДахаБраха – етно-хаос гурт Автор проекту – Владислав Троїцький  Світ виникає з Хаосу. Музика постає з душі етносу.

Автори пов'язані с новиною

Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Перкалаба ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска