Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Брати Капранови / Літературно-інтелектуальні ВЕЧОРНИЦІ на Андрія з Братами Капрановими в Культ Це "Арт-Вертеп"

Раді запросити вас на літературно-інтелектуальні ВЕЧОРНИЦІ з Братами Капрановими,
які відбудуться 13 грудня в Культурному Центрі «Арт-Вертеп» (вул. Червона, 11)
Початок о 19:00 Вхід 30 грн.

ВЕЧОРНИЦІ будуть насичені кумедними життєвими історіями, іронічними авторськими піснями про кохання ексклюзивно від Братів Капранових та ліричними піснями від «українського репера» з Дніпропетровська, Максима Паленка.
А також літературні замальовки в рамках презентації нової книги
«Щоденник моєї секретарки»
та інтерактивне спілкування з авторами чекають на вас в Культ Це «Арт-Вертеп»!

Пригощання від Культурного Центру «Арт-Вертеп»
В нашій хаті завжди вам раді!

Графік зустрічей з Братами Капрановими 13 грудня в Дніпропетровську:                                                      

10:00–  ДНУ ім. Олеся Гончара

Тема: «10 заповідей інтернет-публіцистики»

пр. Гагаріна, 72, ауд.907

12:00–  Університет ім. Альфреда Нобеля

Тема: «10 заповідей інтернет-публіцистики»

вул. Набережна Леніна, 18, ауд.3104

17:00–  Культурний Центр «Арт-Вертеп»,

прес-конференція та літературна презентація нової книги Братів Капранових «Щоденник моєї секретарки» для ЗМІ вул. Червона, 11

Акредитація ЗМІ обов’язкова!
mail@artvertep.dp.ua

+38 (050) 361 35 33

Деталі: www.artvertep.com

 

Віталій та Дмитро Капранови (Брати Капранови)

Українські видавці, письменники, публіцисти, громадські діячі, займаються торговельною діяльністю.

Брати Капранови. Народилися 24 липня 1967 року в Дубосарах, Молдова. Закінчили Уральський політехнічний інститут і радіотехнічний факультет Московського енергетичного інституту. Працювали: тренерами з класичної боротьби, прибиральниками, інженерами, програмістами, менеджерами фармацевтичної компанії, фінансовими директорами, видавцями, письменниками. Автори книг: «Кобзар 2000» (2000), «Приворотне зілля» (2004), «Розмір має значення» (2006), «Закон Братів Капранових» (2007), «Щоденник моєї секретарки» (2011). Захоплення: література, класична боротьба, гітара, фортепіано. Сімейний стан: одружені, мають синів і доньок.

«Ми любимо наших читачів з трьох причин:
По-перше, без вас не існує нас. Письменник без читача – все одно що детонатор без гранати – клацає, але не вибухає.
По-друге, без читача не існує книжки. Непрочитана книжка – це просто стосик задрукованого паперу. І тільки в голові читача вона перетворюється на твір мистецтва.
По-третє, український читач – найкращий у світі. У цьому ми переконуємося щоразу, коли випадає поспілкуватися.»

Брати Капранови

Інформація про організаторів:

Мистецька агенція «Арт-Вертеп»

Неурядова громадська організація, створена у 2001 році в Дніпропетровську.

Головною ідеєю Аґенції є створення та поширення культурно-мистецького простору та підтримка сучасного українського мистецтва.

Задля сприяння налагодження продуктивних взаємозв’язків між представниками українського культурно-мистецького ринку та їх споживачами в 2002 році було створено мистецький портал ArtVertep.com.

Головною ідеєю порталу є поширення культурно-мистецького простору та медіа-підтримка як професійних так і молодих мистецьких проектів.

Модератор Вечорниць - Тимофій Хом’як

За фахом - історик, за покликанням — арт-менеджер, директор Мистецької аґенції «АртВертеп» (www.artvertep.com), засновник і музикант гурту «Вертеп».

«Щоденник моєї секретарки»

Цей роман разюче відрізняється від інших творів Братів Капранових.

«Це – спроба глянути очима нормальної людини на життя українського вищого світу. Люди, які вважають, що визначають долю країни, зазвичай не публічні, бо великі гроші люблять тишу, а справжні доленосні рішення ніколи не потрапляють на шпальти газет. Однак у цих людей є дружини, коханки, дочки – саме вони виблискують на ґламурних вечірках, ведуть шоу на телеканалах. А сини та племінники розсікають вулицями на дорогих тачках і крутять амури з моделями.

Герой нашого роману є частиною цього світу. І саме з його допомогою читач отримує унікальну можливість побачити правду, а не її ретушовану версію.

Колись книжка Фредеріка Бегбеде «99 франків» наробила багато галасу через те, що в ній показано реальні механізми та підкилимні стратегії рекламного бізнесу. Так само вразила читачів Лорен Вейсбергер, яка у романі «Диявол носить Прада» викрила реалії світу моди.

Ми маємо перевагу перед згаданими авторами, бо український бомонд є ще незрілим і не вміє як слід охороняти свої таємниці. Через це погляд нашого героя (а значить і читача) сягає усіх темних кутків, які приховують «господарі життя»: від бізнесу, піару та політтехнологій – до гламуру, телебачення, мистецтва і глянцу.

Нам свого часу довелося працювати у серйозному бізнесі, і щойно виникла ідея «Щоденника», ми взялися згадувати події, свідками яких були. Однак коли в романі було поставлено крапку, стало зрозумілим, що використати вдалося менш ніж десяту частину згаданого. І причина проста – якби ми написали все, ніхто б не повірив, що це правда.

Отже герой нашої книжки ходить тими самими стежками, що й ми, бачить тих самих людей та є свідком тих самих подій. Тільки на відміну від нас, він має право розповісти про них відкрито. Саме тому ми попереджаємо: усі факти, що їх описано в романі, є справжніми. Але усі герої є вигаданими. Збіги, здогадки, в тому числі і правдиві, ми залишаємо цілком на сумлінні читача,»–попереджають автори.

 
 

Додав ceny bab 10 грудня 2011

Про автора

Брати Капранови. Народилися 24 липня 1967 року в Дубосарах, Молдова. Закінчили Уральський політехнічний інститут і радіотехнічний факультет Московського енергетичного інституту.

Автори пов'язані с новиною

Максим Паленко , Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Тимофiй Хомяк , Культурний центр Арт-Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска