Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Харківська муніципальна галерея / Конкурс від Харківської муніципальної галереї

З 17 до 30 квітня 2012 року в Харкові триватиме 6-й фестиваль молодіжних проектів «Non Stop Media», що має на меті розвивати та підтримувати молодих художників. У рамках проекту Харківська муніципальна галерея оголосила попередній конкурс, переможці якого зможуть презентувати свої проекти під час фестивалю.

Журі відбере до 20 проектів, які складуть основу конкурсної візуальної програми фестивалю. До складу журі входять фахівці в галузі сучасного візуального мистецтва, відомі художники, мистецтвознавці, арт-критики, куратори.

До розгляду приймаються художні проекти в будь-якій техніці (від традиційного живопису до нових медіа) і будь-якої тематики. Організатори фестивалю вводять лише вікове обмеження для авторів – від 16 до 30 років. Окрім авторських,  можна подавати також групові й кураторські проекти.

Для участі в конкурсі авторам необхідно надати: заповнену анкету, контакти авторів і кураторів, ілюстративний матеріал (на цифрових носіях). Усі матеріали необхідно надавати на CD, DVD (надсилати поштою або приносити в галерею). Заявки приймаються до 10 лютого 2012 року.

 
 

Додав Chyzh 03 січня 2012

Про автора

м. Харків, вул. Чернишевського, 15. Телефон: 706 16 20.

Автори пов'язані с новиною

Фестиваль NON STOP Media

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска