Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Марія Бурмака Він іде по воді (2014 р.) 6.08 Mb
Марія Бурмака feat. Shopping Hour. Прочитай мої слова по губах (2011 р) 8.30 Mb
Марія Бурмака Пробудіться, Орли Сизі 2,06 Mb
Марія Бурмака Пам'яті тридцяти (2009) 1,36 Mb
Марія Бурмака Поранена в серце 6,00 Mb
Марія Бурмака Під облачком (2008 р.) 1,99 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Марія Бурмака / Марія Бурмака випустила "Дитячий альбом"

На День Святого Миколая світ побачив нову платівку Марії Бурмаки та її друзів - "Дитячий альбом".

"До неї увійшло 11 пісень, яких бракує зараз Україні. Тому це подія не тільки в моїй творчості, а й всієї української культури. У нас вже давно не пишуть пісень для найменших. Якщо йдеться про українські дитячі пісні, то не проблема лише колискові. А от коли потрібно щось веселе і бадьоре — біда", - зауважила співачка.

Працювала Марія Бурмака над записом диску 9 місяців. Про це повідомляє Gazeta.ua.

"При цьому, від самого початку ми вирішили, що ставимось до матеріалу по-дорослому. Не за залишковим принципом, як почасти створюються дитячі пісні. Якщо була потрібна мандоліна, ми писали живу мандоліну, а якщо фагот - то звали хлопця із фаготом. Доводилося зображати плескіт води за допомоги рейнмейкера (пісня "Річка-невеличка"), а шарудіння миші - по покриттю гітарного комбіка ("Миша"). Аби додати новорічного бешкету, ми змусили нашого арт-директора співати крізь гребінець у пакетику ("Новий рік").

Шкода, що не вийшло записати справжній дитячий хор. Влітку важко наловити достатньо дітей. Але зробили це своїми силами. Окрім мене, на диску співають Богдан Бенюк, проект Shopping Hour, Тетяна Радостєва, Назар Стригун, Cофійка Жолобова й ще 11-ро бек-вокалістів різного віку і статі", - розповіла Бурмака.

"Диск також містить 11 караоке-версій пісень . Тож, заспівати так само, як це зробили ми, зможе будь-який маленький артист. Я мрію, щоб кожен дитячий садок мав цю збірку, – каже Марія Бурмака, – щоб маленькі українці отримали якісну дитячу музику і самі співали ці пісні".

Gazeta.ua

 
 

Додав Chyzh 04 січня 2012

Про автора

Марія Бурмака була серед тих, завдяки кому багато в чому й виникла сучасна українська популярна музика, а окрім того її пісні, зокрема, і допомогли сформувати український контекст у тому, що прийнято називати world music.

Автори пов'язані с новиною

Тетяна Радостєва ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска