Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тартак Мій лицарський хрест 7.36 Mb
Тартак 3Dance-Alexander-Slootsky-Remix 4,92 Mb
Тартак Kozhnetilo (Desjat`(k)RokivVersija) 6,05 Mb
Тартак Рясна-красна (2007) 5,82 Mb
Тартак Книжковий Хробак (2010) 4,69 Mb
Тартак Омана (2010) 3,18 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Тартак / Різдвяний вечір з «ТАРТАКом» на Троєщині

7 січня за підтримки Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації на площі біля кінотеатру «Флоренція» відбулося Різдвяне свято, на яке завітали гурти «АНТРЕ», «THE REVEALED», а головним гостем вечору став «ТАРТАК».

Тартак на Троєщині

Тартак на Троєщині

Фронт-мен гурту перед виходом на сцену чемно відмовився дати коментар щодо свого виступу, посилаючись на втому. Перед сценою Сашко Положинський, намагаючись приховати свій настрій, почав розігріватись танцювальними рухами і до загалу вже вийшов у непоганому гуморі.

Виступ розпочав привітанням з Різдвяними святами, а потім продовжив: «За 15 років свого існування ми написали аж 7 альбомів, це, приблизно, сотня пісень, але сьогодні ми виконати їх всі не зможемо, в нас дуже мало часу».

Сашко також зазначив, що Троєщина – досить непоганий район, який їм подарував барабанщика.

На прохання слухачів Положинський спробував виконати свою пісню в стилі «шансон», але відзначив, що в нього виходить «кепсько», і заспівав трек «Репанк».

Контингент під сценою зібрався напідпитку, слухачі постійно палили, на що Сашко зреагував так: «В мене велике прохання до людей, що стоять біля сцени. Нас тут на сцені 5 хлопців, які не курять, тому нам реально тяжко. Ви палите – а ми здихаємо». Цигарки хлопці викинули, а «ТАРТАК» продовжив. За час виступу гурт виконав 12 пісень.

Все ж, піти зі сцени їм одразу не вдалося, і на прохання слухачів вони зіграли на біс дві пісні: «Я не хочу» та «Наше літо». Трек «Я не хочу» соліст виконав найнатхненніше з усіх пісень, а слухачі під час його виконання під сценою влаштували «слем».

На завершення Сашко сказав: «Користуючись нагодою, я хочу ще раз вас усіх привітати з Новим роком та Різдвом, щиро побажати усім нам, хто живе в нашій державі, щоб ми закінчували цей рік набагато краще, ніж його починали, щоб ми зібралися на великому святі святкувати нове життя, в новій Україні. З Новим роком вас!».

Близько години тривав виступ гурту, Положинський навіть наважився стрибнути в натовп! Дуже ризикований вчинок, бо це ж не концертний зал, а вулиця – підлоги немає, лише асфальт. Проте ця пригода, на щастя, завершилась без наслідків – співака чесно повернули на сцену. Пісню «Покидьки» соліст на відріз відмовився виконувати (але слухачі прохали), сказав, що на своїх власних концертах залюбки її заспіває, але не тут.

І хоч у музиканта гурту під час гри відірвалась шлейка від гітари – це концерт не зупинило, ба, навіть, ніхто й не помітив: Антон Єгоров не розгубився – грав сидячи. Гурт добряче підняв настрій всім присутнім, не вистачало хіба лише колядок.

Юлія Капшученко

soli.com.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 09 січня 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска