Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт ShockolaD Спи Ісусе (2010 р.) 4.94 Mb
Гурт ShockolaD Криниченька (2012 р.) 9.61 Mb
Гурт ShockolaD Купалочка (2012 р.) 3.01 Mb
Гурт ShockolaD Бриніла коса (2010 р) 11.93 Mb
Гурт ShockolaD Сивая зозуленька (2010) 22,73 Mb
Гурт ShockolaD Бриніла (2010) 9,25 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт ShockolaD / «Щедрий вечір з Добрим джазом» від львівського джазового гурту ShockolaD

24 січня о 20:00 у Джазовому клубі «Джезва» відбудеться «Щедрий вечір з Добрим джазом» від львівського джазового гурту "ShockolaD".

Джазовий клуб «Джезва» запрошує всіх поціновувачів справжнього та щирого мистецтва «струсити пил» повсякденності та зануритись у магію різдвяних свят у затишку підземель нашого клубу. У цю зимну пору вас приємно зігріватиме гарний джаз від львівського колективу "ShockolaD" та запашна кава.

У програмі: джазові обробки українських колядок та щедрівок, а також багато цікавого несподіваного та зворушливого.

"ShockolaD" – один з найуспішніших українських гуртів, який працює у жанрі world music.

"ShockolaD" відкритий до експериментів зі змішування музики різних стилів і напрямків. Це переплетення енергій народної музики різних континентів, світів та епох: український фольклор, американський джаз, блюз, сучасна електроніка.

Кожен концерт гурту – це чисте та глибоке емоційне переживання повноти життя. "ShokolaD" успішно гастролює в межах України та за кордоном; вони постійні та бажані гості багатьох українських і міжнародних фестивалів, а також клубів України та Європи. На сьогодні творчий доробок колективу складає 3 студійні авторські платівки, та альбом записаний наживо.

Ті, хто бачили цих прекрасних музикантів на сцені не залишилися байдужими до їхньої щирості та виконавчої майстерності. А хто ще не бачив, повірте, "ShockolaD" стане для вас надзвичайно приємним джазовим відкриттям.

Джазуватимуть: Ігор Гнидин – барабани, Анастасія Литвинюк – клавіші, Іванка Червінська – вокал, Михайло Балог – саксофон, Андрій Кохан – бас гітара

Коли: 24 січня 2012 р. о 20:00
Місце: Джазовий клуб «Джезва», Вул. Іллінська, 9, Культурно-Мистецький центр Києво-Могилянської Академії
Вхід: 30 грн.

 
 

Додав Chyzh 22 січня 2012

Про автора

Гурт постійно грає на різноманітних концертних майданчиках – на фестивалях, на великих сценах, у  клубах. Музика гурту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, неповторності ідей та мотивів, що базуються на українські

Автори пов'язані с новиною

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска