Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Сергій Жадан Інстаграм (2014 р.) 3.19 Mb
Сергій Жадан Закачати альбом "Зброя пролетаріату" (2012 р.) (zip-альбом) 75.91 Mb
Сергій Жадан Зброя Пролетаріату (2012 р.) 7.51 Mb
Сергій Жадан Білі люди (feat Ю.Єфремов, А.Кириченко) 2013 р. 5.93 Mb
Сергій Жадан Боксери (разом із "Собаками у космосі", 2008 р.) 4.13 Mb
Сергій Жадан Радість - це те, що дається з боєм (Жадан & Бабкин & Состояние души) (live in Черчіль, 2012) 5.23 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Сергій Жадан / Літературна збірна вдруге поспіль виграє 6:1

Під час жахливого зіткнення на футбольному матчі Літературної збірної України, голкіпер Сергій Жадан дивом уникнув тяжкої травми, у суперника – розбита голова і закритий перелом руки. Ось такою ціною Літературна збірна вдруге поспіль виграє з однаковим рахунком 6:1.

В  рамках підготовки до весняних футбольних турнірів з літературними збірними Німеччини і Польщі, Літературна збірна України, на чолі з її незмінним  капітаном Сергієм Жаданом, відкрила лік офіційним матчам 2012 року. Першим суперником була обрана  Збірна музикантів Харкова і Полтави, яка восени здолала літераторів з рахунком 3:1. Отже гра анонсувалась як «матч-реванш».

Слід зазначити, що після того матчу Літературна збірна більше не знала гіркоти поразок, адже відповідально віднеслась до підсилення команди і тренувального процесу, зробивши акцент на награванні складу, кістяк якого утворили харків`яни.

Саме за рахунок зіграності, у матчі з музикантами, вже  літератори виступали у ролі фаворитів. Втім, в цьому плані, Музична збірна мала свою думку… Матч розпочався досить нервово і хаотично. Музики відразу дали зрозуміти, що мають неабияку спортивну злість і просто шалене налаштування на гру. У літераторів, навпаки, довгий час не виходила комбінаційна гра, якій заважали чи то стартове хвилювання, чи то поспіх у діях. Такий сумбур тривав майже до середини першого тайму, коли нарешті зіграла зв`язка Кучугура – Рожко. Розігравши «стіночку», колишні одноклубники аматорської «Металіст-ліги»  довели атаку до логічного завершення – 1:0.

Втім, не пройшло і декількох хвилин, як Музична збірна продемонструвала, що заради позитивного результату, в буквальному смислі, готова лягти кістьми…

Після прострілу з кутового, музикант Сергій Жихарєв у відчайдушному падінні буквально завалив голкіпера літераторів Сергія Жадана з м`ячем у сітку воріт, при цьому трохи не зламавши власною головою штангу і дуже невдало приземлившись… Як наслідок – гол було зараховано, у Жихарєва – розбита голова і закритий перелом руки. Воротар  Літературної збірної дивом залишився неушкодженим.

Після вимушеної заміни травмованого  гравця, Музична збірна притисла літераторів до власних воріт. Тут уже на повну силу довелось працювати  захисникам письменників Ушкалову і Москаленку. Жадан також не давав приводу сумніватись у власній надійності, відбиваючи все, що летіло у площину його воріт.

На другий тайм музикантам просто не вистачило «фізики» , чим і скористалися письменники. Андрій Кучугура, пройшовши правим флангом, сильно прострелив вздовж воріт. М`яч від захисника влітає в сітку – 2:1.
Гра знову почала набирати нервового забарвлення. В центрі поля Зарудко дуже жорстко грає проти суперника, за що відразу від рефері отримує жовту картку. Напевно, саме це попередження остаточно вгамувало пристрасті на полі і позитивно вплинуло на напад Літературної збірної, яка нарешті почала грати врівноважено і комбінаційно. Проходи по флангах Свічкаря і Кучугури з подальшою розпасовкою на Зарудка, дозволили останньому зробити хет-трік в матчі. Як підсумок, вдруге поспіль,  Літературна збірна виграє з однаковим рахунком 6:1.

Можна сказати, що матч-реванш вдався! Втім попереду у команди ігри з більш серйозними суперниками, які й перевірять на повну міць Жадана і компанію.

 
 

Додав Chyzh 23 січня 2012

Про автора

Сергій Жадан (народився 1974 р.) — поет, прозаїк, перекладач, есеїст, органзіатор літературних фестивалів, рок-концертів, театралізованих перфоменсів та акцій громадянської непокори. Автор кількох книжок віршів та прози. Живе і працює в&nb

Автори пов'язані с новиною

Сергій Рожко , Ігор Зарудко , Сашко Ушкалов

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска