Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Літературний клуб «МАРУСЯ» / Благодійний футбольний матч: Літературна збірна України – Літклуб «МАРУСЯ» – у підтримку активіста і студента Володимира Росенка.

У вівторок, 7 лютого, о 15:00 в спорткомплексі НПУ імені Драгоманова (вул. Тургенівська, 3/9) відбудеться благодійний футбольний матч: Літературна збірна України – Літклуб «МАРУСЯ» – у підтримку активіста і студента Володимира Росенка.

Минулої осені ці команди вже грали між собою: тоді у запеклій і напруженій боротьбі матч закінчився бойовою нічиєю – 7:7. У матчі-продовженні обидві команди хочуть довести свою перевагу і нарешті здобути перемогу.

Матч несе благодійний характер. Тобто кожен, хто прийде на поєдинок, зможе зробити свій внесок у порятунок життя Володі Росенка, який ще кілька місяців назад грав з Літературною збірною.

Літературна збірна України на цей матч заявила наступний склад: Сергій Жадан (капітан), Сашко Ушкалов, Дмитро Лазуткін, Павло Коробчук, Євген Свічкар, Сергій Рожко, Андрій Кучугура, Євген Положій, Ігор Зарудко.

Нагадаємо, триває кампанія зі збору коштів на лікування студента університету Драгоманова та активіста літклубу «МАРУСЯ» Володимира Росенка. Лікарі поставили страшний діагноз: апластична анемія важкого ступеня (хвороба вражає кістковий мозок, внаслідок чого не виробляються клітини крові).  Кошти можна перерахувати в будь-якому відділенні «ПриватБанку» (у касі або в терміналі поповнення карток) за номером картки: 4149 4374 0436 5213 Росенко Володимир Миколайович.

Дата і час: 7 лютого, початок о 15:00
Місце: Спорткомплекс університету Драгоманова (вул. Тургенівська, 3/9, ст. м. Університет)
Вхід (благодійний внесок): довільний (усі зібрані кошти підуть на лікування Володимира Росенка)

Контактна особа: Тарас Шако (тел.: 063-102-67-89)

 
 

Додав Chyzh 03 лютого 2012

Про автора

Про нас   Літературний клуб «МАРУСЯ» – це сучасний формат літератури. Ми створюємо новий простір, який є відкритим для людей та нових ідей. Наша діяльність не обмежується камерними зібраннями та літературними зустрічами.

Автори пов'язані с новиною

Сергій Жадан , Сашко Ушкалов , Дмитро Лазуткін , Павло Коробчук , Сергій Рожко , Євген Положій , Ігор Зарудко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска