Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Михайло Іллєнко / "Той, хто пройшов крізь вогонь" за 2 тижні заробив 500 тисяч гривень

За два тижні прокату фільм "Той, хто пройшов крізь вогонь" зібрав більш ніж 500 тисяч гривень.

Про це розказав актор Віктор Андрієнко, виконавець однієї з головних ролей, під час презентації стрічки в Одесі 9 лютого.

Вартість квитка від 25 до 50 грн, студентам та пенсіонерам надаються знижки.

"Люди голосують за це кіно гаманцями. Середні українці погоджуються витратити 40 грн, щоб подивитися саме цей фільм. Буває, глядачі виходять після перегляду зі сльозами. Через декілька днів після прем'єри у мене на сайті з'явився лист від 61-річного чоловіка з прізвищем Доценко. Він розповів про свого батька, як він під час війни був збитий над Чехословаччиною. Після цього прийшов лист від 23-річної дівчини. Вона пише, що не змогла знайти сайт фільму, але просить передати всім подяку", - розповів Андрієнко.

Крім Одеси, цього дня прем'єра фільму відбулася у Донецьку, Житомирі, Кіровограді та Львові.

"Одесити – це дуже складні люди. Якщо ти пройшов в Одесі, можеш летіти на Марс. Знаю – мав шість років Одеської філармонії", - зазначив актор.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/culture/_toj-hto-projshov-kriz-vogon-za-2-tizhni-zarobiv-500-tisyach-griven/422335">Gazeta.ua</a>

 

Фільм знімали в Україні. Індіанців грали українці та цигани. Роль індіанки Тінь Ластівки виконує донька головного режисера Михайла Іллєнка Іванна.

"Жовта преса написала, що у нас головна героїня, індіанка, говорить з українським акцентом. Справжній американці, яку запросили озвучити роль, треба буде передати, що вона у своєму Нью-Йорку говорить з українським акцентом", - додав Андрієнко.


http://gazeta.ua

 
 

Додав Chyzh 12 лютого 2012

Про автора

Наймолодший із трьох братів режисерів Іллєнків. Народився 1947 року, закінчив Московський інститут кінематографії (майстерня М.Ромма). Започаткований ним 1997 року кінофестиваль «Відкрита ніч» відбувається і досі й має дуже позитивне реноме

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска