Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Михайло Іллєнко / Телевізійна версія "Того, хто пройшов крізь вогонь" складатиметься з 4-х серій

До кінця року запланований вихід телевізійної версії фільму „Той, хто пройшов крізь вогонь".

Вона складатиметься з чотирьох серій. Про це розказав продюсер Андрій Суярко під час презентації стрічки в Одесі 9 лютого.

У телевізійну версію війдуть усі невідзняті кадри з повнометражної версії. Крім того потрібно додатково відзняти ще 30 хвилин.

На створення телефільму необхідно півмільйона доларів. Замовники на телевізійну версію уже є, проте їх поки що не озвучили. „Це не Україна", - підкреслив Суярко.

Повнометражну версію стрічки планують показати у Канаді, США, Аргентині, Бразилії.Зі сторони Росії інтересу до фільму поки не було.

Фільм запрошено на фестивалі у Польшу та Португалію.

„У Познані буде проходити фестиваль „Українська весна". Нашу картину запросили як фільм-подію. З України нас запросив Бердянский кинофестиваль". У квітні фільм також побачать на фестивалі у Нью-Йорку.

24 серпня 2012 року „Той, хто пройшов крізь вогонь" можуть показати по телевізору.

„Не можу сказати, який канал, але переговори ведуться. У нас уже є замовлення українських телеканалів про показ кіноверсії".



http://gazeta.ua

 
 

Додав Chyzh 13 лютого 2012

Про автора

Наймолодший із трьох братів режисерів Іллєнків. Народився 1947 року, закінчив Московський інститут кінематографії (майстерня М.Ромма). Започаткований ним 1997 року кінофестиваль «Відкрита ніч» відбувається і досі й має дуже позитивне реноме

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска