Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Океан Ельзи З нею (2013 р.) 11.84 Mb
Океан Ельзи Небо над Дніпром (2010 р.) 5,88 Mb
Океан Ельзи Ти і я 4.80 Mb
Океан Ельзи Без бою 5.83 Mb
Океан Ельзи Вставай 2.67 Mb
Океан Ельзи Майже весна 3.84 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Океан Ельзи / Святослав Вакарчук: Це не злочин, це - тренд

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вважає, що слухачі все ж таки мали б платити за музику. Але масове скачування інформації з Інтернету Славік називає не злочином, а трендом.

На думку Вакарчука, музикант має право отримувати гроші за те, що він робить. Але Славко лояльно ставиться до безкоштовного скачування музики у мережі.

"Хтось платить, хтось ні. Звичайно ж, більшість людей скачують безкоштовно. Ну, що ви хочете? Всі все розуміють. Але ми не впадаємо у відчай", - каже музикант.

"Я звичайно ж вважаю, що було б набагато чесніше кожному з тих, хто хоче слухати пісні, заплатити музикантам за те, що вони їх зробили. Адже ми вкладали в це не тільки свій ресурс і працю, а ще й свої гроші. Але я не засуджую людей. Всім властиво йти шляхом найменшого опору", - вважає лідер "океанів".

За словами Вакарчука, Інтернет-піратство вже вийшло за межі поняття злочину. Воно вже стало тим, що називають модним словом "тренд".

"Хтось сказав, що якщо сто людей скачали щось нелегально - це злочин, якщо тисяча людей - це злочин великого масштабу, а якщо мільйон - це вже не можна назвати злочином. Це вже тренд. Адже злочином є те, що не визнано більшістю, його робить меншість", - заявив Вакарчук.

Нагадаємо, нещодавно свою думку з приводу безкоштовного скачування в Інтернеті також висловив лідер "ТНМК" Олег Михайлюта.

tabloid.pravda.com.ua

 
 

Додав oleenkka 02 березня 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска